JAA
} else { // }

Luutnantti Frank Drebin (Leslie Nielsen) on LAPD:n etsivä, joka saa ensimmäisessä elokuvassa tehtäväkseen turvata Englannin kuningattaren vierailun kaupungissa. Kaikki asiat menevät kuitenkin käteen, eikä noloilta kömmähdyksiltä vältytä.

} else { // }

Toisessa leffassa Drebin joutuu ratkomaan ilkeän Quentin Hapsburgin salaisuudet ja estää tätä tuhoamasta koko kaupunkia. Kolmannessa leffassa puolestaan Drebin yrittää estää terroristien hyökkäyksen Oscar®-gaalassa, jossa luonnollisesti kakki menee niin ikään keturalleen.

1

Police Squad! – Hei me pamputetaan! -tv-sarjan spin-offina syntynyt Mies ja Alaston Ase -trilogia on hulvaton crazykomediaspektaakkeli, jota vetää liki kasikymppiseksi elännyt viimeisiin päiviinsä asti näytellyt koomikko Leslie Nielsen. Leffat nojaavat puhtaasti Nielsenin komiikkaan ja älyttömiin käsikirjoituksellisiin epäolennaisuuksiiin.

2 1/2

Kaikki kolme leffaa on nyt tuupattu samaan pakettiin, mutta harmillisesti vain DVD-versioina. Kuvanlaatu on ok, mutta teräväpiirtoisuutta se ei ole nähnytkään. Levyillä on omat lisäsisältönsä trailereineen yms., mutta syvempää making offia olisi kyllä kaivannut.

3 1/3

Leslie Nielsenin Mies ja alaston ase -trilogia on kaikenkaikkiaan loistava boksi, joka soveltuu 80-luvulla lapsuutensä elänneen aikuisen lisäksi myös lukemaan oppineille uusien sukupolvien lapsille, huikean hauskana viihdepakettina. Tämä trilogia on yksi kulttuurisivistyksen virstanpylväs, joka kuuluu olla nähtynä useampaan kertaan.

} else { // }