Mainos

7. Species

Alien-hahmon H.R. Giger luoja loi myös Species-limahirviön, joka pystyi muuntautumaan Natasha Henstridgen näköiseksi viettelijättäreksi, vuoden 1995 trillerissä. Elokuvassa katkeroitunut avaruussolu ottaa vallan ja alkaa välittömästi saavuttamaan raskaaksitulemista ja suvun jatkoa keinolla millä hyvänsä. Hän paritteleekin mieluusti jokaisen miehen kanssa ja sitten teurastaa uhrinsa orgasmin päätteeksi kuin mustaleski konsanaan.

Mainos

Lista jatkuu seuraavalla sivulla…

6. Contracted

Nuori neitokainen raiskataan kotibileissä, joiden jälkiseuraamuksia eivät edes lääkärit pysty selvittämään. Samantha-niminen tyttö alkaa pikkuhiljaa lahoamaan fyysisesti, mutta myös henkinen tasapaino alkaa heikkenemään. Kammottava lopputulos saa jokaisen elokuvankatsojan vartioimaan omia drinkkejään seuraavissa juhlissa.

5. Nekromantic 1 ja 2

Jörg Buttgereitin sairastakin sairaampi Necromantic-elokuvaduo vie katsojat kuolleen rakkauden pariin, jossa romantiikka etsitään ruumiiden sukupuolielimistä. Jos ensimmäinen elokuva ei saa aikaiseksi pahaa oloa, on jatko-osan kliimaksi kääntävä vatsalaukun ylösalaisin.

Lista jatkuu seuraavalla sivulla…

Mainos
1
2
3
4
Edellinen artikkeliCall of Duty: Black Ops III -pelin lisäosakartat ovat ilmaisjakelussa kesäkuun ajan
Seuraava artikkeliPrey-arvostelu – Esteettinen uudelleenlämmittely tarjoaa retrohtavaa piinaa