Mainos

7. Courtney Love

Larry Flynt vastaan ihmiset -tähti ja rokkimimmi Courtney Love oli em. elokuvan stripparina niin lahjakas, että hänen menneisyytensä ei tullut kenellekään yllätyksenä. Radikaali nuoruus ajoi Loven strippaamaan Aasiaan. Sieltä han kahmi kasaan rahat Los Angelesiin, jossa strippasi itselleen 300 dollaria illassa. Nainen osti rahoillaan soittimia, joilla rakensi paremmin tunnetun julkkisuransa.

6. Brad Pitt

Kukapa olisi heti ajatellut, että maineikas Hollywood-adonis Brad Pitt on entinen strippari?  No, ei Pitt varsinainen strippari ollutkaan, mutta keskeytettyään toimittajakoulutuksensa hän ja veljensä perustivat oman stripparitiimin, jonka kera antoivat 21-vuotta täyttäville opiskelijatytöille silmäkarkkia. Miehet eivät kuitenkaan paljastaneet aivan kaikkea, sillä verhoilivat usein itsensä loppujen lopuksi tyynyn avulla.

5. Amber Rose

Parhaiten räp-tähtien musiikkivideoilta ja sosiaalisesta mediasta tunnettu Amber Rose sulatti amerikkalaisten sydämet radikaalilla ulkonäöllään, mehukkaalla vartalollaan ja feministisellä asenteellaan. Rose pääsi Hollywoodin ytimeen riisumista katsomassa olleiden tuottajien ansiosta, jotka rakastuivat naisen olemukseen ja tanssitaitoihin.

Mainos

Lista jatkuu seuraavalla sivulla…

Mainos
1
2
3
4
LÄHDEWatch Mojo
Edellinen artikkeliBlu-ray-arvostelu: Hail, Caesar!
Seuraava artikkeliVOD-arvostelu: Banshee – 4. tuotantokausi