EA Sports FC 25 julkaistaan syyskuussa ja tuo mukanaan pieniä uudistuksia

Mainos

EA Sports on vahvistanut EA Sports FC 25:n julkaisupäivän. Peli ilmestyy PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Series X/S:lle, Xbox Onelle, PC:lle ja Nintendo Switchille 27. syyskuuta 2024.

Ultimate Editionin ennakkotilaajat saavat viikon aikaisen pääsyn peliin, ja EA Play -jäsenet voivat aloittaa 10 tunnin kokeilujakson 20. syyskuuta alkaen.

Tämän vuoden standardiversion kansikuvassa on Real Madridin ja Englannin tähti Jude Bellingham. Ultimate Editionin kannessa ovat lisäksi Barcelonan Aitana Bonmatí, David Beckham, Zinedine Zidane ja Gianluigi Buffon.

Mainos

Peliin on tulossa useita uusia pelimuotoja, kuten Rush, joka tarjoaa 5 vs 5 -pelejä. Tämä korvaa Volta-pelimuodon ja on käytettävissä Kick-Offissa, Ultimate Teamissä ja Clubsissa.

Ultimate Teamiin on tulossa muutoksia, kuten duplikaattien säilytysratkaisu ja enemmän Evolution-esineitä, jotka voidaan mukauttaa. Uratilaan lisätään Live Start Points, joiden avulla pelaajat voivat aloittaa kauden haluamastaan viikosta käyttäen oikean maailman tilastoja ja tuloksia.

Naisten jalkapallo tulee ensimmäistä kertaa Career modeen, ja mukana on useita huippuliigoja sekä UEFA Women’s Champion’s League.

Mainos