Mainos
Kaikki kauhuelokuvia katselleet tietävät taatusti, että seksi ja kauhu kulkevat käsi kädessä.

Sekin voidaan toki lyödä yli niin pahasti, ettei paljon seksi kiinnosta elokuvakokemuksen jälkeen hetkeen – kenties jopa viikkoihin. Hyvin tehtynä se saattaa toimia kuitenkin myös päinvastoin.

Listasimme 10 elokuvaa, joissa seksi ja hirveys kohtaavat kaunistelemattomasti. Artikkeli on uudelleenjulkaisu vuodelta 2017.

Mainos

10. Shivers

Shivers-elokuvassa parasiitti tunkeutuu ihmispoloihin, jotka saavat uhrinsa paritteluvietit aivan uusiin svääreihin. Luvassa onkin raiskauksia, murhia ja hedonismia. Elokuva soveltuu erittäin hyvin lahjaksi vaikkapa opettajalle, joka antoi huonomman arvosanan kuin olisi oikeasti pitänyt.

9. Possession

Andrzej Zulawskin art house -sokkielokuva joutui aikoinaan britanniassa kiellettyjen elokuvien listalle sen tuoman ahdistuksen tuntemusten myötä. Nykyään elokuvaa pidetään elokuvateatterielokuvien outolintuna ja kulttileffana.

8. Teeth

Teeth on myös yksi sairaimmista ja omituisimmista ideoista, joita elokuvateattereissa (ei tosi Suomessa) ollaan nähty. Siinä nainen huomaa rutiinigynistarkistuksessa olevansakin pimppitappaja, sillä hänelle on ilmestynyt hampaat emättimeen. Alapurenta sai juuri uuden merkityksen.

Lista jatkuu seuraavalla sivulla…

Mainos