12 minuuttia kauhupelikuvaa kesällä julkaistavasta The Sinking City -pelistä

Mainos
Bigbenin julkaisema The Sinking City -kauhuseikkailupeli vie pelaajan kauhuntäyteiseen maailmaan täynnä kummallisuuksia, tuntemattoman uhkaa ja Cthulhu-myytin henkeä.

Kesäkuussa julkaistava peli yhdistelee toisiinsa tutkimista, päättelyä, johtolankojen selvittämistä sekä tietenkin toismaailmallista tuntemattomanpelkoa.

Pelin A Delicate Matter -tehtävästä on julkaistu kattava 12-minuttinen pelivideo, joka esittelee pelin grafiikkaa, äänimaailmaa, painostavaa tunnelmaa ja pelimekaanista tyyliä.

Mainos

Kauhukirjailija H.P. Lovecraftin luomiin tarinoihin ja myytteihin perustuva seikkailupeli vie pelaajat hulluuden äärelle maailmassa, joka uhmaa todellisuuden lainalaisuuksia. Peli keskittyy tutkimiseen ja nivoutuu sekä keskeisten hahmojen että outojen tapahtumien ympärille. Pelin on tehnyt aiemmistakin Cthulhu-kauhuviittauksista ja -tarinoista sekä Sherlock Holmes -tutkimuspeleistä tuttu Frogware.

Lovecraftin suosima 1920-luku on vahvasti läsnä pelissä erilaisine aseineen, varusteineen ja kulkuneuvoineen. Pelaaja pääsee tutkimaan pelimaailmaa sekä jalan että veneellä ja sukeltamalla.

The Sinking City tarjoaa myös runsaasti lisäpeliarvoa uusille pelikerroille, sillä erilaiset ratkaisutavat johtavat erilaisiin loppuihin pelaajan päätösten perusteella.

The Sinking City -kauhuseikkailupeli julkaistaan 27. kesäkuuta 2019 sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Mainos
Edellinen artikkeliTällainen tehomylly vaaditaan Rage 2 -pelin pelaamiseen
Seuraava artikkeliSonic-siilin oma elokuva sai ensimmäisen trailerinsa – Jim Carreylla uransa tuhdeimmat reisiharjat