Mainos
Activision on julkistanut jälleen viikkoraporttinsa bannatuista pelaajista, jotka ovat käyttäneet huijausmetodeja pärjätäkseen paremmin Call of Duty: Warzone -moninpeleissä.

Ilmaisesta Warzonesta poistettiin jälleen 15 000 huijausmetodeja käyttäneen pelaajan tilit. Yhteensä huijareita on poistettu koko Warzonen historian ajalta peräti 300 000.

– Tiedämme, että huijarit etsivät jatkuvasti haavoittuvuuksia, ja käytämme edelleen resursseja ympäri vuorokauden ympäri huijausten tunnistamiseksi ja torjumiseksi. Huijausmetodeita ovat mm. aimbotit, wallhackit, trainerit, stat-hakkeroinnit, tekstuurihackit, pistetaulukkohakkeroinnit, injektorit, hex-editorit ja kaikki kolmannen osapuolen ohjelmistot, joita käytetään manipuloimaan pelidataa tai muistia, Activision latelee.

Mainos

Reilun pelin riemu on internetissä hailuva käsite, johon yhä useampi huono pelaaja tai huono hävijä sortuu. Myös moni tubettaja on jäänyt kiinni trainereiden käytöstä pelin kaaduttua ja paljastettua Windowsin työpöydältä avoinna olevan trainerisovelluksen.

Mainos
Edellinen artikkeliStay Puft -marsipaanimies palaa Ghostbusters: Afterlife -elokuvassa – tässä pieni maistiainen
Seuraava artikkeliEvil Genius 2 sai arvosanansa – näin peli rankattiin maailmalla