171 on uusi ”GTA”, joka iskee odotettuun aukkoon sikailutoimintagenressä

Mainos
Uudessa 171-indiepelissä nähdään suuri kaupunki, joka on saanut vaikutteita Brasilian kaupungeista. Peli iskee GTA 6:n odottajiin, jotka ovat jo kolunneet kaiken GTA V:stä ja GTA Onlinesta.

Pelin kehityksestä vastaa pienen pieni, muutaman devaajan porukka nimeltä Betagames Group, joten aivan Grand Theft Auton yksityiskohtiin ei tietenkään päästä.

Yllä olevalta videolta voit katsoa vertailuvideon, jossa nämä kaksi peliä ovat graafisessa ja pelillisessä vertailussa keskenään.

Mainos

Pelin kehittäjät kertovat seuraavaa:

– Jokainen yksityiskohta ja elementti peliympäristössä on suunniteltu tuomaan pelaajalle tuttuuden tunnetta. Kaupunki herää henkiin, kun jalankulkijat ja autot kävelevät kartalla ja ovat vuorovaikutuksessa toistensa ja pelikartan kanssa.

Pelaajalla on aseita ja hän voi olla vuorovaikutuksessa kaupungissa esiintyvien elementtien kanssa, mutta on oltava varovainen, koska jokainen toiminta voi aiheuttaa reaktion samalla intensiteetillä, aggressiivinen toiminta voi herättää huomiota, jolloin viattomat pysyvät etäällä ja tuovat ongelmia paitsi poliisin, myös paikallisten rosvojen kanssa.

Koska kyseessä on keskeneräinen pienen porukan indietapaus, ei kannata odotella viimeisteltyä kokemusta.

– Tämä on early access Alpha -versio, nykyinen sisältö voi sisältää bugeja, pelimekaniikka voi olla epävakaa tai se voidaan tilapäisesti poistaa käytöstä tarvittavan hienosäätämisen mahdollistamiseksi. Nykyinen sisältö ei edusta pelin lopullista laatua ja samaa on muutettava ja/tai otettava käyttöön myöhemmissä versioissa, devaajat tarkentavat.

171 on ostettavissa early access -painoksena Steamista noin 27 euron hintaan.

Mainos