1980-luvulle sijoittuva Call of Duty: Black Ops Cold War antaa pelaajalle vapauksia – tältä se näyttää

Mainos
Activision julkaisi eilen uuden odotetun videon Call of Duty: Black Ops Cold War -pelistä ja paljasti, miltä se näyttää.

Pelin tarinatila jatkaa ensimmäisen Black Ops -pelin tarinaa, jonka vuoksi pelaaja kohtaa tuttuja hahmoja kuten Frank Woodsin, Alex Masonin ja Jason Hudsonin. Pelaajan oma hahmo luodaan itse luonneprofiilin kera, jolla on vaikutusta pelin kampanjassa.

Peli tarjoaa valinnanvapautta muutenkin. Pelaaja voi nimittäin valita tarinan edetessä useista poluista ja esimerkiksi valita hyökkäystavan. Pelissä nähtävässä KGB:n päämajaan kohdistuvassa hyökkäyksessä voi valita esimerkiksi tietomurron, kiristyksen ja Venäjällä suositun myrkytyksen vaihtoehdoista.

Mainos

Raven Software on vastannut pelin yksinpeliosuudesta ja Treyarch on saanut kontolleen moninpelin. Moninpelipaljastus on määrä tehdä 9. syyskuuta. Alustojen välinen crossplay on edelleen mukana, kuten myös Warzone.

Treyarchin ja Raven Softwaren yhteistyönä kehittämä pelitapaus julkaistaan PS4:lle, XO:lle ja PC:lle 13. marraskuuta sekä perästä uuden sukupolven konsoleille PS5:lle ja XBSX:lle.

Mikäli aiot hankkia pelin ensin esimerkiksi PS4:lle ja myöhemmin PS5:lle, joudut suorittamaan välimaksun alustojen välillä tai voit ostaa suoraan 70 euron hintaisen Cross-Gen Bundle -paketin, joka sisältää sekä nykyisen että tulevan konsolipolven painokset.

Mainos
Edellinen artikkeliWRC 9 -rallipeli kiinnosteli myös monia oikeita rallikuljettajia
Seuraava artikkeliNämä pelit julkaistaan syyskuussa