Mainos
Pelaajat, jotka ovat ilmeisesti saaneet pelikopiot The Callisto Protocolista ennen sen virallista julkaisua, ovat julkaisseet pelivideoita verkossa.

Noin kaksi ensimmäistä tuntia kolmannen persoonan selviytymiskauhupeliä on jaettu kolmella erillisellä videolla, jotka ovat katsottavissa alla.

Joulukuun 2. päivä PC:lle, Xbox- ja PlayStation-konsoleille julkaistava The Callisto Protocol on Dead Spacen luoneen Glen Schofieldin, entisen Sledgehammerin ja Visceral Gamesin toimitusjohtajan uutuuspeli.

Mainos

Yksinpeli sijoittuu Jupiterin Calliston kuuhun vuonna 2320, ja siinä pelaajat joutuvat pakenemaan huipputurvavankilasta, kun salaperäinen taudinpurkaus alkaa muuttaa vankeja hirviömäisiksi olennoiksi.

Hiljattain vahvistettiin, että The Callisto Protocolin kausipassi sisältää ylimääräisiä kuolinanimaatioita pelin päähenkilölle Jacobille ja hänen kohtaamilleen vihollisille.

Joidenkin sivustojen ja sosiaalisen median käyttäjien väitettyä, että tämä sisältö olisi leikattu pois pääpelistä, jotta se voitaisiin myöhemmin julkaista DLC:nä, Schofield kiisti tämän Twitterissä.

– Tehdäkseni asian selväksi, emme pidätä mitään pois pääpelistä kausipassia varten. Emme ole vielä edes aloittaneet tämän sisällön työstämistä. Se on kaikki uutta, jota työstämme uuden vuoden aikana.

Hän kuitenkin myönsi, että lisäosassa tullaan näkemään uusia kuolemisanimaatioita.

– Fanit ovat pyytäneet vielä enemmän kuolemia, joten otamme sen ensi vuoden painopisteeksi.

Mainos