20 minuuttia uutta Far Cry 5 -pelikuvaa – kurkkaa videot tästä!

Mainos
Ubisoftin tuottama, pelikansan kiivaasti odottama Far Cry 5 julkaistaan vasta ensi vuoden puolella, mutta pelistä saadaan ennakkomaistiaista jo nyt.

Englantilainen PowerPyx-pelimedia on julkaissut 20 minuuttia uutta ennakkopelikuvaa Far Cry 5:stä. Pelikuvaa tarjoillaan kahden  tehtävän verran.

Ensimmäisen tehtävävideon näet yläpuolelta, toisen tästä.

Mainos

Far Cry 5 on pelisarjansa ensimmäinen, joka sijoittuu Yhdysvaltojen maaperälle. Siinä missä kaikki aiemmat Far Cry -pelit ovat vieneet pelaajansa joko trooppisiin maisemiin, Afrikan kuumuuteen tai jopa kylmille vuorille, Far Cry 5 sukeltaa suoraan länsimaisen elämäntavan sopukoihin. Yhdysvaltojen pohjoisosassa oleva Montanan osavaltio toimii täydellisenä alueena Far Cry -pelisarjan avoimen pelimaailman toiminnalle, jossa villieläimet, kulkuneuvot ja vapaa liikkuminen ovat keskeisessä osassa pelin tapahtumia ja seikkailua. Luonnonkaunis Montana tarjoaa myös maisemiltaan miellyttävää vaihtelua aina järvimaisemista vuoristoihin ja viljelysmailta isoihin metsiin. Kun tähän yhdistää tuomiopäivän lahkon, sen mielipuoliset jäsenet sekä kattavan ase- ja kulkuneuvovalikoiman, saadaan aikaan ainutlaatuinen toimintapelikokemus vailla vertaa.

Far Cry 5 julkaistaan sekä Xbox One-, Project Scorpio-, PlayStation 4 Pro- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. helmikuuta 2018.

Mainos