Mainos
Jo pari kuukautta sitten internetiin paljastettiin, että seuraava Assassin’s Creed -peli tulee sijoittumaan antiikin Kreikkaan. Nyt 4Chan-foorumille vuodettiin kosolti lisää tietoja tulevasta Kreikkaan sijoittuvasta Assassin’s Creed Odyssey -pelistä.

Foorumille listattiin tietoa siitä, että peli on ollut AC Unity -pelin kehittäneen tiimillä työn alla jo vuodesta 2017. Pelimoottorina toimii sama alusta kuin Watch_Dogs 2:ssa ja Assassin’s Creed Originsissa.

Vuototietojen mukaan Assassin’s Creed Odyssey sijoittuu antiikin Kreikkaan, ja pelin päähenkilöt ovat samoja kuin Assassin’s Creed Originsissa, eli Bayek ja Aya. Tällä kertaa pelaaja voi valita missä vaiheessa tahansa, kummalla hahmolla pelaa.

Mainos

Vuotojen mukaan Assassin’s Creed Odyssey olisi tulossa markkinoille jo tämän vuoden lopussa.

Ranskalainen  Jeuxvideo Live vahvistaa, että heidän tietojensa mukaan seuraava Assassin’s Creed kantaa todella nimeä Odyssey. Vahvistus on perua siitä, että pelitiimin sisällä oleva kehittäjä oli lähettänyt yhdelle sivun ylläpitäjistä Assassin’s Creed Odyssey -avaimenperän, jossa nähdään spartalaisen pää.

Mikäli vuodot pitävät kutinsa, saamme tietää Assassin’s Creed Odysseysta enemmän jo parin viikon kuluttua kun E3-messujen presentaatiot villitsevät internetin.

Päivitys:

Nyt myös Ubisoft on vahvistanut pelin julkaisemalla someteaserin:

See you at E3!

Henkilön Ubisoft (@ubisoft) jakama julkaisu

Mainos
Edellinen artikkeliThe Crew 2 -pelin suljettu beta aukesi – poliisit loistavat poissaolollaan
Seuraava artikkeliJumanji: Welcome to the Jungle -Blu-ray-arvostelu – Kerrankin loistava jatko-osa 1990-luvun seikkailuklassikolle