Kuva: EME Oy
Mainos

Tänään Euroopassa, Lähi-Idässä, Etelä-Afrikassa ja Australasiassa julkaistun PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) -konsolin viimeisimmän kuvateknologian ansiosta pelit ovat yksityiskohtaisempia ja vaikuttavampia kuin koskaan.

Hypepelit, kuten Call Of Duty: Infinite Warfare, Ratchet & Clank, The Last of Us Remastered, ja Uncharted 4: A Thief’s End , on optimoitu käyttämään hyödykseen laitteen lisätehoja.

– PS4 Pron julkaisu on suunnattoman hieno hetki PlayStationille. Emme ole koskaan aikaisemmin julkaisseet uutta konsolia olemassa olevan pelialustan elinkaaren aikana, julistaa Sonyn mainosmies Jim Ryan.

Mainos

PS4 Pro käyttää hyväkseen viimeisintä kuvateknologiaa ja tukee dynaamista 4K-tasoista resoluutiota ja High Dynamic Range (HDR) -värimaailmaa.

Tehokas suoritin ja grafiikkaprosessori antavat kehittäjille mahdollisuuden luoda dynaamisella 4K-laadulla pelejä, jotka ovat visuaalisesti tarkempia tai rullaavat entistä paremmalla ruudunpäivitysnopeudella.

PlayStation 4:n ja nyt julkaistun PS4 Pron myötä kuluttajilla on enemmän valinnanvaraa. Jokainen peli toimii täysin sekä Prolla että tavallisella PS4:llä, josta julkaistiin vastikään solakampi ja kevyempi malli alennetulla hinnalla. Kummatkin konsolit tukevat täysin PlayStation®VR -virtuaalitodellisuuslaseja ja konsoleiden käyttöjärjestelmä sekä verkkoympäristö on sama.

Lisäksi, Netflix-sovellus saa PS4 Pron julkaisun yhteydessä päivityksen, jonka jälkeen sovelluksella voi suoratoistaa 4K-sisältöä, kuten Narcos, Season 2 ja Luke Cage. Netflix-palveluun odotetaan jopa 600 tunnin edestä 4K sisältöä vuoden loppuun mennessä. YouTube-sovellus saa niin ikään PS4 Prolla päivityksen kautta tuen 4K-sisällölle.

Pelaajille, jotka omistavat HD-television, jossa ei ole tukea 4K:lle tai HDR:lle, PS4 Pro sisältää lukuisia hyötyjä, kuten korkeamman tai tasaisemman ruudunpäivitysnopeuden sekä parannettua grafiikkaa ja ehostettuja peliympäristöjä.

Laitteen teknisistä ominaisuuksista kiinnostuneille oheinen taulukko antanee tyydytyksen:

< PlayStation®4 Pro (CUH-7000 series)>

Product name PlayStation®4 Pro
Color Jet Black
Product code CUH-7000 series
Main processor Single-chip custom processor
CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 cores
GPU: 4.20 TFLOPS, AMD Radeon™ based graphics engine
Memory GDDR5 8GB
Storage size*3 1TB
External dimensions Approx. 295×55×327 mm (width × height × length) (excludes largest projection)
Mass Approx. 3.3 kg
BD/ DVD drive
(read only)
BD × 6 CAV
DVD × 8 CAV
Input/ Output Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) port × 3
AUX port × 1
Networking Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth® 4.0 (LE)
Power 100-240 V AC, 50/60Hz
Power consumption Max. 310W
Operating temperature 5ºC – 35ºC
AV output HDMI™ out port (supports 4K/HDR)
DIGITAL OUT (OPTICAL) port

 

Mainos