Mainos
Call of Duty Warzone on saanut osakseen vuoden 2022 toisen kauden.

Toinen kausi käynnistyi eilen 14.2. illalla Suomen aikaa ja se toi mukanaan joukon hyviä uudistuksia. Listaamme niistä viisi:

Parannettu liikkuvuus

Parannuksia on tullut kaikkiin liikkumisen muotoihin; kävelyyn, laskuvarjoiluun sekä ajoneuvoilla ajamiseen.

Mainos

Syy, miksi liikkuminen on ylipäätänsä ollut poikkeuksellinen verrattuna Vanguardiin, johtuu kolmen CoD-pelin integroinnista Warzoneen. Nyt liikkuvuus on tehty alusta asti uusiksi.

Operaattorit eivät enää bugita

Kaikki edellisten Call of Duty -pelien ja Vanguardin operaattorit eivät näkyneet täydellisesti Warzonessa. Vaikka Infinity Ward korjasi pelin sisäisen näkymättömyysbugin, ehtivät monet pelaajat hyötymään siitä Warzonessa. Nyt näkymättömyys ja vilkkumisongelmat ovat eliminoitu kokonaan.

Happinaamari

Happinaamarit suojaavat tappavalta kaasulta, mutta hintana on hitaus ja kömpelyys. Jatkossa tähän liittyvät animaatio-ongelmat ovat korjattuja, eikä maskin pitäisi enää hidastaa esimerkiksi tähtäämistä.

Ei enää graafisia vääristymiä

Vanguard Warzone Pacific on kärsinyt kaikilla alustoilla hämmentävistä graafisista bugeista. Kaikki tunnetuimmat graafiset bugit pitäisi olla toisen kauden myötä eliminoitu.

Ostosaseman korjaus

Tämä oli jopa osittainen painajainen. Buy Station -häiriö ilmaantui tammikuussa, jolloin pelaajat jäädyttivät pelit tilapäisesti useiksi sekunneiksi heti, kun he avasivat Buy Stationin. Joissakin tapauksissa väliaikainen jäätyminen oli pysyvä, ja häiriö aiheutti koko pelin kaatumisen. Uusi päivitys korjaa tämänkin virheen.

Mitä kaikkea toinen kausi tuo mukanaan? Katso tästä.

Mainos
Edellinen artikkeliCapcom avasi ajastinsivun kiusoittelemaan pelikansaa
Seuraava artikkeliHorizon Forbidden West on PS5-konsolin kaunein peli – kurkkaa grafiikka-analyysi tästä