Mainos
Pelaajat, jotka ovat aiemmin lunastaneet Fallout 4:n PlayStation 4 -version, joutuvat odottamaan hieman kauemmin ilmaista next-gen-päivitystä, kertoo Bethesda.

Ilmainen next-gen-päivitys julkaistiin eilen, ja sen avulla pelin PS4- ja Xbox One -versioiden omistajat voivat päivittää pelin PS5- ja Xbox Series X/S -versioiksi.

Pelaajat, jotka lunastivat PS4-pelin, kun se oli aiemmin saatavilla ilmaisena PlayStation Plus -nimikkeenä, ovat kuitenkin huomanneet, että päivitysmahdollisuutta ei ole, vaan heidän on ostettava erillinen PS5-versio.

Mainos

Bethesda on nyt kertonut näille pelaajille, että uuden version ostaminen ei ole välttämätöntä ja että heidän kannattaa odottaa, kunnes ongelma on ratkaistu.

”Olemme havainneet hämmennystä PlayStation Plus Extra -jäsenille ilmaisesta Fallout 4 next-gen -päivityksestä. Fallout 4 next-gen -päivitys on saatavilla PlayStation Plus Extra -jäsenille PlayStation Game Cataloguen kautta. Kärsivällisyyttänne arvostetaan, kun tiimit työskentelevät asian parissa.”, yhtiö kirjoitti X:ssä.

Alun perin viime vuonna saapuvaksi suunniteltu ilmainen päivitys sisältää natiivit sovellukset Xbox Series X/S:lle ja PS5:lle, Performance mode- ja Quality mode -asetukset sekä vakausparannuksia ja korjauksia.

Fallout-pelien pelaajamäärät ovat kasvaneet dramaattisesti Amazonin Fallout-tv-sarjan julkaisun jälkeen aiemmin tässä kuussa.

Fallout 76 houkutteli yli miljoona pelaajaa yhden päivän aikana, kun taas koko pelisarjaa pelasi lähes viisi miljoonaa ihmistä yhden päivän aikana, Bethesda kertoi tällä viikolla.

Mainos