Mainos
Räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store on julkaissut ensimmäiset RTX 30 -sarjan pelitietokoneet, joilla onnistuu myös 8K-pelaaminen.

– PC-pelitietokoneet ovat voittaneet tehokisan tulevia pelikonsoleita vastaan jo ennen kuin ne ovat ehtineet edes markkinoille, hehkuttaa Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen.

NVIDIA julkisti edellisviikolla tehokkaat pelikäyttöön tarkoitetut GeForce RTX 3000 -sarjan näytönohjaimet. Ne ovat selvästi edellissukupolvea tehokkaampia. Uudet näytönohjaimet tuovat peleihin sujuvan 8K-tarkkuuden.

Mainos

– RTX 30 -näytönohjainten julkaisu on niin merkittävä teho- ja hintalupauksellaan, että voidaan jopa puhua markkinoiden pysähtymisestä aiempien näytönohjainten osalta. Alussa RTX 30 -tuotteiden saatavuus tulee olemaan kaikkialla erittäin rajoittuneita johtuen kasautuneesta kysynnästä. Pitkäaikainen yhteistyömme valmistajien kanssa takaa meille kuitenkin saatavuuden jo ensimmäisistä myyntipäivistä lähtien. Odotettavissa kuitenkin on, että viivästyksiltä ei voida välttyä, Järvinen jatkaa.

Jimm’s on suunnitellut useita pelitietokoneita, jotka pohjautuvat näihin uusiin näytönohjaimiin ja ne tulevat myyntiin tänään.

Jimm’s on myös tänään aloittanut RTX 3080 -näytönohjaimien myynnin. Tehokkain RTX 3090 -näytönohjainmalli tulee myyntiin 24. syyskuuta ja sarjan edullisin RTX 3070 -näytönohjain tulee myyntiin 15. lokakuuta.

Uusien RTX 30 -pohjaisten pelitietokoneiden ja pelkkien näytönohjainten ominaisuudet ja tehot vaihtelevat malleittain hintatasosta riippuen. Tietokoneiden kuluttajahinnat alkavat 1 799 eurosta ja näytönohjainten kuluttajahinnat alkavat 569 eurosta.

Hetkinen… tuliko muillekin mieleen tämä kuva?

Mainos
Edellinen artikkeliDevil May Cry 5 saa myös PS5- ja XBS-versiot
Seuraava artikkeliTältä näyttää NHL 21 – pelistä julkaistiin ensimmäinen maistiainen