Mainos

5. Fast & Furious 5 (2011)

Vaikka leffassa on jonkun verran tietokoneella tehtyjä kohtauksia, on kuorma-auton ja junan törmääminen tehty aivan oikeasti:

6. Fast & Furious 6 (2013)

Dwayne “The Rock” Johnson kuittailee elokuvassa kolmesti The Avengers -leffoille. Hän puhuu Hulkin ja Captain American suulla ja mainitsee vielä olevansa samoalainen Thor.

Mainos

7. Fast & Furious 7 (2015)

Tässä elokuvassa tuhottiin peräti 230 autoa. Tämän piti olla koko Fast & Furious -elokuvasarjan viimeinen osa, kunnioittaen Paul Walkerin traagista kuolemaa. Mies rakennettiin leffaan tietokoneella Walkerin velipoikien avulla. Elokuva tuotti kuitenkin niin paljon rahaa, että sen tuotantoa jatkettiinkin uusilla osilla ja Hobbs & Shawn -spinoffilla.

8. Fast & Furious 8 (2017)

Dwayne Johnsonilla ja Vin Dieselillä paloivat käämit kesken kuvausten. Dwayne Johnson kertoi somessa elokuvan kuvausten aikana olevansa raivona sen tuotantoon. Mies postasi, että “Universalin kanssa kaikki sujuu kuin rasvattu ja naisnäyttelijät ovat mitä ihanimpia. Miestähdet ovat kuitenkin toinen juttu.”

Syy konfliktiin oli Vin Dieselissä. Mies ei tullut kuvauksiin sovitusti ja jos tuli, ei suostunut olemaan setissä yli kuutta tuntia pidempään. Diesel pyrki välttelemään Johnsonia.

Tämän seurauksena Dwayne Johnson ja Vin Diesel sopivat salaisen tapaamisen ja keskustelivat asiat läpi. Ilmeni, että Dieselin ego ei mahtunut samaan paikkaan Johnsonin kanssa, jonka vuoksi Johnson näyttelee vielä Hobbs & Shawn -spinoffissa, mutta oli Furious 8:n aikoihin epävarma Fast & Furious 9 -elokuvaan osallistumisestaan.

Diesel oli tähän saakka nauttinut elokuvan pääroolista machopullistelijana, kunnes Johnson pestattiin leffasarjan sivurooliin. Tämä aiheutti Dieselille alemmuuskompleksin, jota mies angstasi kahdeksannen leffan koko kuvausten ajan.

Johnson on puolestaan kertonut, että kaikissa kohtauksissa, joissa hän näyttää kireältä ja vihaisilta elokuvassa ovat täysin todellisia ilmeitä, sillä häntä vitutti Dieselin lapsellinen käytös.

9. Fast & Furious 9 (2020)

Heinäkuussa 2019 koko tuotantotiimi koki järkytyksen. Jopa Vin Diesel nähtiin kyynelehtimässä, kun elokuvan kuvauksissa tapahtui vakava onnettomuus.

Englannin Hertfordshiressä tapahtuneessa onnettomuudessa Vin Dieselin roolihahmon stuntit tekevä näyttelijä sai vakavan vamman päähänsä pudotessaan noin 10 metrin korkeudelta maahan. Mies kiidätettiin sairaalaan pahinta peläten. Voit lukea aiheesta lisää tästä.

Fast & Furious 9 saa ensi-iltansa keväällä 2020.