A Suicide Squad: Kill the Justice League saa suljetun betatestin

Mainos
Warner Bros. on avannut ilmoittautumiset Suicide Squad: Kill the Justice League suljettuun alfa-testiin.

Osallistumaan valitut pelaajat pääsevät maistelemaan peliä, kun testi järjestetään 30. marraskuuta klo ja 4. joulukuuta välisenä aikana. Voit hakea betatestiin tästä.

”Huomaa, että peli on vielä kehitteillä, ja tämä testi edustaa vain pienempää, tiettyä osaa kampanjasta, eikä se edusta täydellistä / lopullista kokemusta”, Warner tiedottaa.

Mainos

Suicide Squad: Kill the Justice League on pelattavissa yksin tai jopa neljän pelaajan kanssa online co-opissa. Se tukee täysin alustojen ja etenemisvaihtoehtojen välistä pelaamista.

Tuleva alfa, jonka tarkoituksena on auttaa testaamaan pelin verkkoinfrastruktuuria, on pelattavissa PS5:llä, Xbox Series X/S:llä ja PC:llä Steamin kautta. PC-pelaajia kehotetaan käyttämään testiä varten peliohjainta.

Pelaajat tarvitsevat Warner-tilin ilmoittautuakseen alfaan ja heidän on allekirjoitettava salassapitosopimus osallistuakseen.

Sen tarina seuraa Suicide Squadin jäseniä Harley Quinnia, Deadshotia, kapteeni Boomerangia ja King Sharkia, jotka ovat tehtävänä pelastaa Maa ja tappaa maailman suurimmat DC-supersankarit, Justice League.

Useiden viivästysten jälkeen Suicide Squad: Kill The Justice League -pelin lopullinen julkaisupäivä on 2. helmikuuta 2024.

Mainos