Mainos
Activision väittää bannanneensa yli 27 000 Call of Duty -tiliä viikonlopun aikana.

Yhtiö sanoi, että parannetut tunnistusjärjestelmät ja tuoreet tietoturvapäivitykset auttavat sitä kitkemään pahantekijät ja että pelaajien pitäisi odottaa uusia kieltoaaltoja.

Viimeisin bannivasara-aalto seurasi Modern Warfare 3:n ja Warzone Season 3:n julkaisua viime viikolla, ja se osui samaan aikaan 4.-8. huhtikuuta käynnissä olleen ilmaisen moninpelikokeilun kanssa.

Mainos

– #TeamRICOCHET tunnisti ja bannasi yli 27 000 tiliä viikonlopun aikana päivitettyjen tunnistusjärjestelmien avulla. Tiimi etenee uusien tietoturvapäivitysten parissa ja odottaa lisää kieltoaaltoja tulevan, Activision tiedotti lausunnossaan.

Mitä uutta?

Modern Warfare 3 ja Warzone Season 3 sisältää kuusi uutta 6v6-moninpelikarttaa, joista neljä on ollut saatavilla julkaisusta lähtien ja kaksi saapuu kauden puolivälissä.

Warzone Season 3:n tärkein lisäys on fanien suosikkikartan Rebirth Islandin paluu yhdessä Resurgence-tilan kanssa, jossa pelaajat voivat respawnata niin kauan kuin yksi heidän joukkuetovereistaan on vielä elossa.

Zombiesiin lisättiin uusi tarinatehtävä, tuore Dark Aether Rift ja uusi Warlord tykistö- ja räjäytysasiantuntija Rainmaker.

Modern Warfare 3:n -tietovuotaja paljasti hiljattain, mikä näyttää olevan tuleva moninpelikartta nimeltä ”Get High”. Kyseessä ei ole tavallinen Call of Duty -moninpelikartta, vaan höyryaaltoympäristö, joka tarjoaa parkour-pohjaista pelattavuutta, jossa kilpailijat kilpailevat rakennelmien huipulle pääsemisestä.

Mainos