Mainos
Activision on julkistanut yksityiskohtaiset tiedot Call of Duty Modern Warfare II:sta ja Warzone 2.0 Season 3 Reloadedista.

Toukokuun 10. päivänä julkaistava Season 3:n välipäivitys tuo mukanaan muun muassa uuden moninpelikartan, Raid Episode 03:n, tuoreen DMZ-kokemuksen, kaksi täysautomaattista asetta ja Warzone 2.0 Ranked Play -ominaisuuden.

Alboran Hatchery on keskikokoinen 6v6-moninpelikartta, joka sijoittuu syrjäiseen, tuulenpuuskaiseen laitokseen tuulivoimaloiden alla.

Raid Episode 03 seuraa Pricen, Farahin ja Alexin kulkua vanhoissa junatunneleissa ja sähköisesti varautuneissa vesissä neuvostotukikohdassa Hadirin ja kadonneen taistelukärjen perässä.

Mainos

Uusia moninpelitiloja ovat Giant Infection, jota voi pelata suuremmilla Battle Maps -kartoilla, ja 3v3 Faceoff, jossa pelaajat voivat käyttää omia varusteitaan ja pelata tiloja kuten Team Deathmatch ja Kill Confirmed Gunfight-kartoilla.

Warzone 2 ottaa käyttöön esiasetetut Perk-paketit tarvikelaatikoissa ja ostoasemilla. ”Nämä tarjoavat elintärkeitä passiivisia etuja Warzone-operaattoreille, jotka eivät ole vielä kutsuneet Loadout Dropia”, Activision kirjoittaa.

Uutta ovat myös Deployable Buy Station ja Gulag Entry Kit, joista jälkimmäinen antaa pelaajille toisen mahdollisuuden taistella tiensä takaisin peleihin kuoleman jälkeen.

DMZ-pelaajat saavat mahdollisuuden ansaita arvokkaita palkintoja paikantamalla yhden useista sisäänkäynneistä uuteen maanalaiseen laitokseen nimeltä Koschei Complex.

Warzone Ranked Play käynnistyy myös beta-aikana, ja siinä on kilpailukykyiset asetukset, progressiivinen ranking-järjestelmä ja kausittaiset palkinnot.

Season 3 Reloaded lisää kaksi uutta täysautomaattista käsiasetta (FTAC Siege ja GS Magna) toissijaisiksi aseiksi sekä tappavan heittotähden.

Lisäksi koripallotähti Kevin Durant liittyy peliin virallisena operaattorina, joka on saatavilla erityisenä, rajoitetun ajan kaupassa myytävänä pakettina.

Mainos