Age of Mythology saa definitive edition -käsittelyn

Mainos
Microsoftin World’s Edge -studio on julkistanut Age of Mythology Retoldin, joka on remasterointi vuoden 2002 strategiapelistä.

– Age of Mythologyn Definitive Edition -käsittelyn myötä pelissä on kauniit grafiikat, päivitetty pelattavuus ja paljon muuta, kehittäjä kertoi tiistaina.

Age of Empires -sarjan spin-off, Age of Mythology saa inspiraationsa historiallisten tapahtumien sijaan kreikkalaisten, egyptiläisten ja norjalaisten mytologiasta ja legendoista.

Mainos

Uusi peli julkistettiin tiistaina osana Age of Empiresin 25-vuotisjuhlavuoden streamia.

Mythologyn lisäksi Microsoft ilmoitti, että Age of Empires II: Definitive Edition ja Age of Empires IV ovat tulossa Xbox-konsoleille ja xCloudiin vuonna 2023.

– Niille pelaajille, jotka ovat uskollisia näppäimistölle ja hiirelle, olemme varmistaneet, että näitä syötteitä tuetaan konsoliversiossa, World’s Edgen Emma Bridle kirjoitti.

– Otimme myös huomioon toiminnallisuuden, jota Xbox-pelaajat ovat tottuneet odottamaan peleiltään, joten peli sisältää valinnaisen crossplay-toiminnon alustojen välillä, jolloin voit pelata ystäviesi kanssa Xboxilla ja PC:llä. Tuomme pelin myös Xbox Cloud Gaming -palveluun (Beta), jolloin pelaajat voivat jatkaa imperiumin rakentamista, vaikka he olisivat poissa PC:ltä tai konsolilta, lupailtiin.

Näet uuden teaserin tämän sivun ylälaidasta.

Mainos