Mainos
Uskallatko astua taikamatolle? Sitä kysyy Aladdin Prinssi Alina Jasminelta uudella Aladdin-näytelmäelokuvaversion kohtausklipillä.

Katurotasta Akraban palatsiin kapuava Aladdin on tarina hyväsydämisestä nuorukaisesta, joka kohtaa unelmiensa rakkauden ja tajuaa samalla, että raha ja valta eivät tuo onnea siinä missä rakkaus. Sulttaanin paha neuvonantaja, Jafar haluaa puolestaan kaiken vallan itselleen ja valloittaa maailman.

Mainos

Elokuvan Aladdinovat käsikirjoittaneet John August (Big Fish) ja Ritchie, ja se perustuu Disneyn animaatioon Aladdin. Elokuvan pääosissa nähdään Will Smith (Ali) elämää suurempana lampunhenkenä; Mena Massoud (Tom Clancy’s Jack Ryan) on hurmaava taskuvaras nimeltä Aladdin; Naomi Scott (Power Rangers) on Jasmine, kuvankaunis ja määrätietoinen prinsessa ; Marwan Kenzari (Idän pikajunan arvoitus) on mahtava velho Jafar; Navid Negahban (Legion) on tyttärensä tulevaisuudesta huolestunut sulttaani ; Nasim Pedrad (Saturday Night Live) on Dalia, prinsessa Jasminen omapäinen paras ystävä ja uskottu; Billy Magnussen (Into the Woods) on komea ja korskea kosija prinssi Anders; ja Numan Acar (The Great Wall) on Hakim, Jafarin apuri ja palatsin henkivartiokaartin päällikkö.

Aladdin saa ensi-iltansa 22. toukokuuta.

Mainos