Alien: Covenant -elokuvan mainosvideo esittelee synteettisen Walterin

Mainos

Ridley Scott tekee paluun luomaansa maailmaan Alien: Covenant -elokuvassa, joka on uusi luku hänen uraauurtavassa Alien-sarjassaan.

Siirtokunta-alus Covenantin miehistö on matkalla galaksin kauimmaisella laidalla sijaitsevalle planeetalle, jonka he uskovat olevan koskematon paratiisi, mutta joka todellisuudessa onkin synkkä ja vaarallinen. Kohdatessaan ennennäkemättömän uhkan miehistön täytyy yrittää tuskaisaa pakoa.

Uunituore Alien: Covenant -tieteiskauhuelokuvan mainosvideo tuo näytille Michael Fassbenderin näyttelemän Walterin ja hänen luomisprosessinsa. Pariminuuttisessa videossa nähdään kuinka hienovaraista, tarkkaa ja huoliteltua Walterin rakentaminen on. Walter nostaa keinotekoisen inhimillisyyden täysin uudelle tasolle.

Mainos

Hän on kuin yksi meistä omalla eläväisellä tavallaan. Walter ei kuitenkaan ole ihminen, vaikka hän siltä näyttääkin. Weyland-Yutani -yhtiön upea synteettinen luomus on täydellinen apulainen ja kumppani monenlaisiin tarkoituksiin, koska hänet on kalibroitu omistajansa tarpeiden ja halujen mukaiseksi. Älykkyytensä hän saa AMD Ryzen -suorittimesta. Walter on tehty palvelemaan.

Oman Valtterin voi hommata osoitteesta www.meetwalter.com.

Alien: Covenant -elokuvan on ohjannut Ridley Scott. Päärooleissa nähdään Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England ja Benjamin Rigby.

Elokuva saa ensi-iltansa 17. toukokuuta 2017.

 

Mainos
Edellinen artikkeliXbox täytti 15 vuotta – onnea Boxille!
Seuraava artikkeliEdgar Wrightin uuden toimintajännärin Baby Driver ensimmäinen traileri julki