Alita: Battle Angel -elokuvaa kehutaan vuoden 3D-leffatapaukseksi

Mainos
Robert Rodriguezin ohjaamaa Alita: Battle Angel -elokuvaa julistetaan sen uudessa Super Bowl -teaserissa vuoden 3D-elokuvatapaukseksi.

Toiminnantäyteinen elokuva sai uuden tiiserinsä ja kertoo voimaannuttavan tarinan toivosta ja rakkaudesta.

Kaukaisessa tulevaisuudessa kyberneetikko Ido (Christoph Waltz), löytää Iron Cityn kaatopaikalta Alitan (Rosa Salazar), tajuttoman ja hylätyn kyborgin. Herätessään Idon klinikalta Alita ei muista kuka hän on eikä hän myöskään tiedä, millaisessa maailmassa elää. Kaikki on Alitalle uutta ja hän opettelee luovimaan uudessa elämässään vaarallisessa Rautakaupungissa. Ido yrittää suojella Alitaa tämän salaperäiseltä menneisyydeltä, kun taas uusi ystävä Hugo (Keean Johnson) sitä vastoin tarjoutuu auttamaan Alitaa muistojen palauttamisessa. Tunteet Alitan ja Hugon välillä kasvavat ja kehittyvät, mutta kuolettavat voimat uhkaavat Alitaa ja suhdetta. Alitalle valkenee, että hänellä on erityisiä taisteluvoimia, joita hän voi käyttää pelastaakseen ystävänsä ja perheensä, joita hän on oppinut rakastamaan.

Mainos

Alitan selvittäessä totuutta alkuperästään, hän päätyy matkalle pimeään ja korruptoituneeseen maailmaan, jossa hän joutuu taistelemaan epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Samalla hänelle selviää, että hänellä on kyky muuttaa maailmaa, jossa elää.

Alita: Battle Angel saa Suomen ensi-iltansa 14. helmikuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliFast & Furious-spinoff, Hobbs & Shaw sai toiminnantäyteisen tiiserinsä ja 3-minuuttisen trailerin
Seuraava artikkeliVFX Breakdown: Näin Hugh Jackman rakennettiin digitaalisesti Logan-elokuvaan