Mainos
Activision sulkee alkuperäisen Call of Duty Warzone -pelin tänä torstaina 21. syyskuuta.

Ilmaispelattava battle royale -peli julkaistiin maaliskuussa 2020, ja se oli menestys, sillä julkaisijansa mukaan se keräsi yli 100 miljoonaa pelaajaa 13 kuukaudessa.

Se poistui käytöstä pariksi viikoksi marraskuussa 2022, jotta Activision voisi keskittyä seuraajansa julkaisuun, joka oli tuolloin nimeltään Warzone 2.0, mutta on sittemmin poistanut numerot nimestään.

Mainos

Alkuperäinen Warzone lanseerattiin sen jälkeen uudelleen riisutun Warzone Calderan muodossa, joka sai nimensä sen toisen maailmansodan teemaisesta saarikartasta, joka oli korvannut sen lanseerauskartan, Verdanskin.

Caldera-pelaajat saivat käyttöönsä kaikki ostamansa tai avaamansa nahat ja aseet kolmesta Call of Duty -pelistä, jotka eivät ole yhteensopivia uuden Warzonen kanssa.

Activision ilmoitti kesäkuussa, että se aikoo lopettaa pelin tuen tässä kuussa keskittyäkseen muuhun Call of Duty -sisältöön.

Calderan sulkemisen jälkeen pelaajat voivat käyttää ostamaansa sisältöä Modern Warfare-, Black Ops Cold War– ja Vanguard-moninpelitiloissa.

Tämän vuoden Call of Duty -peli Modern Warfare 3 on suora jatko-osa viime vuoden Modern Warfare 2:lle.

Marraskuun 10. päivänä 2023 julkaistavan pelin kehitystyötä johtaa Sledgehammer yhteistyössä Infinity Wardin kanssa, kun taas Treyarch vastaa sen Zombies-tilasta.

Mainos