Mainos
Tuleva indie-dokumentti saattaa päätyä yhdelle Hollywoodin suurimmista studioista.

Super/Man: The Christopher Reeve Story, joka sai ensiesityksensä tämän vuoden Sundance-elokuvafestivaaleilla ja sai paljon kiitosta kriitikoilta. Nyt sen kohtalosta käydään neuvotteluita Warners Bros:n kanssa.

Dokumentti ei välttämättä keskity itse Reeven aikaan Teräsmiehenä, vaan pikemminkin näyttelijän elämään sen jälkeen, kun vuonna 1995 tapahtunut ratsastusonnettomuus halvaannutti hänet kaulasta alaspäin.

Mainos

Deadlinen uutisen mukaan Warner Bros. on etusijalla dokumenttielokuvan hankkimisessa, ja studion ja dokumentin tuottajien välillä käydään parhaillaan neuvotteluja. Studion kerrotaan toivovan voivansa käyttää Supermanin omistusoikeuttaan edistääkseen dokumentin levityssuunnitelmia.

Mielenkiintoista on, että uutinen tulee vain muutama päivä sen jälkeen, kun Reeven perhe kertoi, ettei heitä kuultu Reeven CGI-kuvan käytöstä Andy Muschiettin The Flash -elokuvassa. Samassa keskustelussa Reeven poika paljasti, että hänen mielestään hänen isänsä lempirooli ei ollut Kryptonin viimeisen pojan rooli.

– Kotikaupungissamme Bedfordissa, New Yorkissa… paikallinen elokuvateatteri uudisti muutama vuosi sitten brändinsö, Reeven poika Will sanoi Varietyn kanssa käydyssä keskustelussa.

– Vuorosta vastaava henkilö otti minuun yhteyttä ja sanoi, että he haluaisivat minun näyttävän isäni valitseman elokuvan. Vastasin: ’Toki, mutta ei Teräsmiestä. Me katsomme Remains of the Dayn.’ Hän oli niin ylpeä roolistaan siinä elokuvassa. Se ei ole iso rooli. Se on tärkeä rooli elokuvassa. Hän pääsi näyttämään itsestään täysin erilaisen puolen. Tiesin, kuinka ylpeä hän oli siitä. Ei sillä, etteikö hän olisi ollut ylpeä Teräsmiehestä… mutta jos hän olisi täällä, hän ei valitsisi Teräsmiestä, vaan Remains of the Dayn, poika summasi.

Super/Manilla ei ole vielä julkaisupäivää.

Mainos