Mainos
Useat Iso-Britanniassa asuvat kansalaiset ovat valittaneet Amazon UK:lle PlayStation 5 -tilauksestaan, joka tuli perille, mutta sisälsi jotain aivan muuta kuin Pleikkarin.

Amazon UK on toimittanut PS5:n tilalla muita kodinkoneita. Yksi heistä oli freelancer-toimittaja Bex April May, joka sai PS5:n sijaan ilmankuivaimen.

Mainos

Osa tilaajista on saanut jalkahieromakoneen, kahvinkeittimen ja yksi sai kissanruokaa.

Useissa tapauksissa epäillään, että kuriiri olisi varastanut PS5:n itselleen ja pannut tilalle muuta. Amazon tutkii pakkaus- ja kuljetusketjujaan ja on ilmoittanut tiedottavansa asiasta heti kun jotain konkreettista saadaan selville.

“We’re all about making our customers happy, and that hasn’t happened for a small proportion of these orders. We’re really sorry about that and are investigating exactly what’s happened. We’re reaching out to every customer who’s had a problem and made us aware so we can put it right. Anyone who has had an issue with any order can contact our customer services team for help.”

Mainos
Edellinen artikkeliSonylla ei olla vielä päätetty PlayStation Plus Collectionin laajenemisen suhteen
Seuraava artikkeliMuistatko vielä nämä? PlayStationin historia lukuina ja kuvina ensimmäisestä PlayStationista aina PS5-konsoliin