Amerikanlaajuinen The Crew 2 laajeni ensimmäisellä ilmaisella lisäosallaan

Mainos
Avoimen pelimaailman The Crew 2 -moottoriajoneuvopeli on saanut Gator Rush -lisälaajennuksen. Se tuo peliin mukaan uusia ajoneuvoja ja uuden kisalajin, josta saatiin vihje jo pääpelissäkin.

Lisäksi The Crew 2 -ajopeli on pelattavissa ilmaiseksi Uplay-palvelussa pc-tietokoneilla tänä viikonloppuna, 27.–30. syyskuuta välisenä aikana.

Pelin kausikortin omistajat saavat samalla käyttöönsä kaksi uutta kulkuneuvoa osana kuukausittaista ajoneuvopakettia. Muut pelaajat saavat nämä kisa-ajokit käyttöönsä 3. lokakuuta.

Mainos

Rämeikköön rässimään

Gator Rush vie pelaajan kosteiden rämeiden ja suomaastojen pariin, jossa vesistöjen luomat kosteikot tarjoavat aivan uudenlaisia ajoreittejä. Nämä ovat tietenkin otollisia Gator Rush -lisäosan ilmatyynyaluksille, jotka taittavat matkaa niin maalla kuin vedessäkin. Samalla Gator Rush esittelee uuden pelitilan, jossa näitä maastoja yhdistävät reitit kisataan pelkillä ilmatyynyaluksilla.

Sokerina pohjalla on uusi Ace-vaikeustaso, jolla kisoja suorittaen saa legendaarisia viritysosia ajoneuvoihinsa.

Kurkkaa oheisesta videosta, miten Respawnin Kristian ja Kimmo kokeilevat 14 villiä haastetta:

Mainos
Edellinen artikkeliTurkulainen custom-tietokoneita rakentava Jimm’s esittelee kaksi uutta vesijäähdytteistä malliaan
Seuraava artikkeliJohnny English iskee jälleen -arvostelu – Mr. Beanin Bond-hassuttelu on kiva samalla tavalla kuin kärpäspaperi kielellä