Mainos
Angelina Jolien ja Brad Pittin avioeroprosessi on kestänyt ikuisuuden, sillä Hollywood-tähtien välinen oikeusvääntö alkoi jo vuonna 2016 ja jatkuu edelleen.

Vuosien saatossa etenevä ero on kokenut käänteitä, joihin on liittynyt kaikkea katkerasta viinitilakiistasta Brad Pittin väitteisiin perheväkivallasta.

Viimeksi mainittu syytös on noussut jälleen uutisiin, sillä juuri julkaistu FBI:n raportti Pittin surullisenkuuluisasta lentovälikohtauksesta saattaa vaikuttaa meneillään olevaan oikeudenkäyntiin.

Mainos

FBI:n raportista on käynyt ilmi, että Angelina Jolie on haastanut viraston nimettömänä oikeuteen saadakseen tietoa siitä, miksi Brad Pitt ei saanut rikossyytettä väitetyistä väkivallanteoistaan. Pittin leirissä olevat lähteet kertovat Page Sixille, että kaikki tämä arka tieto on ilmeisesti jo Joliella.

Samoja tietoja tarkastelivat sekä Yhdysvaltain apulaissyyttäjä että Yhdysvaltain rikososaston apulaispäällikkö jo vuonna 2017. Lopulta sovittiin yhteisesti, ettei syytteitä nosteta, mikä on johtanut nykyiseen sotkuiseen tilanteeseen.

Jolie on pitänyt oikeudenkäyntejä käynnissä estääkseen Pittin huoltajuuden saamisen, ja vanha perheväkivaltatapaus voisi ehdottomasti vaikuttaa tuomioon.

Vaikka pariskunta on virallisesti eronnut, huoltajuuskysymys näyttää jatkuvan, kunnes jonkinlainen kompromissi on saavutettu. Se, missä tämä kahden osapuolen ratkaisu piilee, jää nähtäväksi.

Mainos