Angry Birds 2 sai varsinaisen päätrailerinsa – kurkkaa tästä

Mainos
Angry Birds -Elokuva 2 nähdään elokuvateattereissa 9. elokuuta alkaen. Elokuvan päätraileri on nyt julkaistu.

Mikään ei yhdistä vannoutuneita vastustajia siten, kuin yhteinen uhka. Siksi Angry Birds -linnut ja vihreät possut ovat nyt liittoutuneet. Uuden lentävän vastustajan uhkaamina linnut ja possut ovat reilun kiistakaveruuden nimissä yhdistäneet voimansa, ritsansa, siipensä ja sorkkansa ollakseen paitsi vahvempia, myös lähempänä toisiaan kuin koskaan. Tuoreessa trailerissa onkin tullut aika pitää vastustajat lähellä, sillä hädässä kiistakaveri tunnetaan.

Mainos

Angry Birds -elokuvan tapaan myös Angry Birds -elokuva 2:n hahmoääninä kuullaan kotimaisen komedian kiintotähtiä Riku Niemistä (Red) ja Ville Myllyrinnettä (Leonard). Angry Birds -elokuva 2:n suomenkielisessä versiossa tullaan kuulemaan myös lukuisia muita ääninäyttelijöitä – sekä ensimmäisestä Angry Birds -elokuvasta tuttuja että uusia yllättäviäkin ääniä mm. YleX Aamun Viki ja Köpi.

Ensimmäinen Angry Birds -elokuva (2016) keräsi Suomessa kaikkiaan 336 373 katsojaa.

Angry Birds on suomalaisen Rovio Entertainment Oyj:n omistama brändi, joka syntyi maailmanlaajuisesti suositusta mobiilipelistä. Ensimmäinen Angry Birds -peli lanseerattiin vuonna 2009, joten Angry Birds juhlii tänä vuonna 10-vuotissyntymäpäiviään.

Mainos