Anna Abreu tähdittää uutta Ihmeiden puisto -animaatioelokuvaa

Mainos
Musiikin parista tuttu Anna Abreu debytoi ääninäyttelijänä huhtikuussa 12. huhtikuuta ensi-iltansa saavassa koko perheen Ihmeiden puisto -animaatioelokuvassa.

Elokuva kertoo June-tytöstä, joka löytää metsän keskeltä hylätyn, eläinten johtaman huvipuiston ja päättää kunnostaa sen entiseen loistoonsa. Abreun roolihahmo elokuvassa on rohkea ja itsevarma villisika Greta, joka luotsaa Junen apuna olevien eläinystävien tiimiä. Alkuperäisessä kieliversiossa hahmoa esittää Mila Kunis.

– Oon aina ollut kiinnostunut ääninäyttelemisestä ja oli upea kokemus päästä haastamaan itseään ja mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, Abreu kertoo.

Mainos

– Työskentely tuntui kuitenkin monella tapaa tutulta, sillä laulaessakin täytyy tuoda eri tunnetilat esiin pelkän äänen avulla ja saada myös kuulija/katsoja uppoutumaan fiilikseen. Hahmoni on hauska sarkastinen villisika, jolla on pilkettä silmäkulmassa ja räiskyvä persoona. Oli helppo samaistua häneen, sillä itsestäni löytyy paljon samanlaisia piirteitä. Kaiken kaikkiaan todella mahtava kokemus ja olen innoissani, että saan olla osana näin hienoa elokuvaa!

Elokuvan muissa äänirooleissa esiintyvät mm. tubettaja Rudi Rok huvipuistolaitteet tuntevana Peanut-apinana sekä juontaja Esko Eerikäinen ja näyttelijä ja koreografi Peter Pihlström rakentamiseen erikoistuneina majakaveruksina Gusina ja Cooperina. Päähenkilö Judyn isää näyttelee juontaja Aki Linnanahde ja äitiä näyttelijä Minka Kuustonen. Ääninäyttelijöihin kuuluvat myös Saana Norra, Vilppu Uusitalo, Jani Karvinen, Katja Aakkula ja Petri Hanttu ja dubbauksen on ohjannut Lauri Planman.

Ihmeiden puisto -elokuva on Paramount Animation -studion tuotantoa.

Mainos
Edellinen artikkeliFord kaavailee lava-autoihinsa elokuvateatterilisävarustetta
Seuraava artikkeliSony suunnittelee ostavansa Rockstar Gamesin emoyhtion, Take-Two Interactiven?