Mainos
Arkane Studiosin perustaja Raphaël Colantonio on alkanut vihjailla seuraavasta pelistään, joka on kuvailtu ensimmäisen persoonan “retro sci-fi RPG”:ksi.

Colantonio ja entinen Arkane Studiosin johtaja Julien Roby perustivat vuonna 2019 uuden yrityksen nimeltä WolfEye Studios. He esittelevät parhaillaan studion toista peliä GDC-tapahtumassa San Franciscossa. Colantonio on vahvistanut pelin genren muutamassa X-viestissä.

Mainos

Colantonio työskenteli 18 vuotta Arkane Studiosilla, jossa hän toimi johtajana ja luovana johtajana. Roby oli Arkane Studiosilla 11 vuotta ja työskenteli tuottajana Borderlands: The Pre-Sequel ja Mafia 3 -peleissä ennen kuin lähti 2K:lta perustamaan WolfEye Studiosia.

Studion ensimmäinen peli, Weird West, julkaistiin maaliskuussa 2022. Kyseessä on tummasävyinen fantasiauudelleenkuvittelu Villistä Lännestä, joka on ylhäältä kuvattu toimintaroolipeli ja immersiivinen simulaatio, ja se sai arvostelusivusto Metacriticissä ihan hyvät arvosanat: 76 (PC), 73 (PS4) ja 81 (Xbox One).

Viime toukokuussa ilmoitettiin, että WolfEye oli saanut sijoituksen Galaxy Interactive -riskipääomayhtiöltä. Toimitusjohtaja Roby kommentoi tuolloin, että yhteistyö Galaxyn kanssa mahdollistaa itsenäisyyden säilyttämisen ja antaa mahdollisuuden olla kunnianhimoisempi seuraavan pelin suhteen.

Yritys aikoo seuraavien kuukausien aikana laajentaa lahjakasta kehitystiimiään ja jatkaa kunnianhimoisen uuden IP:n prototyypin kehittämistä, jota ei ole vielä julkistettu.

Mainos