Mainos

Army of Two palaa jälleen taistelemaan oikeuden puolesta, salaisissa operaatioissa. Tällä kertaa keltanokkainen taistelija "Alfa" koulutetaan Two-operaation jäseneksi jonka jälkeen untuvikko kokeneine ystävineen lähetetään Meksikon hoodeille taisteluun ylivoimaista huumekartellia vastaan. Ensimmäiset toimintajaksot lupaavat kartellin kuolemaa, mutta vuosia myöhemmin kartelli on jälleen voimissaan ja ilkikurisempana kuin koskaan. Nyt jo veteranisoituneet Alfa ja Bravo lähtevät taisteluun pahempaa pahaa vastaan.

Kopteriammunnat

Army of Two jatkaa samaa hyvää taistelumeininkiä kuin sarjan ensimmäisetkin osat. Pelaaja voi sotia yksin läpi kartellisodan, tai mikä parasta yhdessä kaverin kanssa. Kaksinpeli on helvetin hauskaa ja sitä voi harjoittaa joko jaetulla ruudulla tai verkon yli. Toiminnan tiimellyksessä pelaaja saa kahisevaa, jonka avulla maskia, asustetta ja aseita voi tuunailla mielensä mukaisiksi.

Mainos

Tulitus

Pelin grafiikka ei ole kokenut melkoista uudistusta edelliseen nähden. Grafiikka on muutenkin hieman kömpelöä. Yleisesti ottaen kaikki näyttää pahuksen hienoilta, mutta esim. kranaattien räjähdykset ovat harmittavan mietoja tussahduksia. Samoin vihollisten osumakohtia on vain muutama ja vaurioanimaatioita vain pari. Parasta grafiikassa on kuitenkin dynaamisesti hajoava ympäristö, jossa melkein kaiken saa betoniseiniä myöten palasiksi.

ammuskelu

Pelin juoni on simppeli ja yhdentekevä, mutta toimintaa piisaa ja se tuntuu hyvältä. Peli on jaettu todella pieniin chaptereihin, joiden päättyessä seuraa pisteiden jakoa ja palkkapäivä. Yhden tehtävän aikana voi olla jopa kymmenen palkkapäivää. Näissä voi sitten kilpailla verkossa maailman mestaruudessa, jos intoa riittää.

custom

Co-op-kaksinpelin lisäksi pelin parhauksia on naamarin kokonaisvaltainen kustomointi. Allekirjoittanut luonnosteli tietysti heti keltanokan naamariin pillun kuvan, jota olikin sitten kestohauskaa naureskella muuten niin vakavissa välianimaatioissa.

Army of Two: The Devils Cartell on tasavarmaa viihdykettä, jota ei kannata missata, jos joltain kaverilta löytyy pelin kopio. Yksinpelinä se on perustylsää mättöä, mutta kaksinpelinä kerrassaan hulvaton seikkailu.

Kristian Eloluoto

Mainos