Arnold Schwarzenegger Terminator 2 - Tuomion päivä (1991) -elokuvassa.
Mainos
Elokuun 29. päivä 1997 on tärkeä päivämäärä Terminator-elokuvasarjassa, sillä Arnold Schwarzeneggerin esittämä T-800-tuhonkone paljasti Terminator 2: Tuomion päivä -elokuvassa, että Skynet tuli tällöin tietoiseksi itsestään, ja aloitti heti robottien ja ihmisten välisen sodan.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta Terminator-saagan tuomiopäivästä ja 31 vuotta siitä, kun Terminator 2: Tuomion päivä tuli teattereihin.

Arnold Schwarzenegger muisteli tänä vuonna Tuomiopäivään saapumista jakamalla alla olevan kuvan Twitter-tilillään:

Mainos

Terminator 2: Tuomion päivä -elokuvan kulissien takainen katsaus on hyvä tapa juhlistaa tätä maailmanlopun tapahtumaa scifi-saagassa, mutta miksi Arnold Schwarzenegger luki kuvassa Oh! Baby -lehteä?

On mahdollista, että se oli ainoa saatavilla oleva lehti, mutta on myös syytä havainnoida, että hänen tyttärensä Christina Schwarzenegger syntyi 23. heinäkuuta 1991, ja Terminator 2:n kuvaukset alkoivat lokakuussa 1990. Ehkä Arnold Schwarzenegger luki lehdestä kasvatusvinkkejä;
Vinkki nro 1: älä ole vuorovaikutuksessa vastasyntyneen kanssa, kun kasvosi näyttävät osittain robottimaisilta.

Terminator 2 keräsi maailmanlaajuisesti 520,9 miljoonan dollarin lipputulot, ja se sai enemmän ylistystä kriitikoilta kuin edeltäjänsä.

Mainos