Mainos
Arnold Schwarzenegger puhuu osallistumisestaan The Expendables 4:ään – ja stop the press – hän ei aio olla siinä mukana.

Schwarzenegger teki kantansa täysin selväksi hiljattain antamassaan haastattelussa, jossa hän sanoi, ajatus paluusta Expendables 4 -elokuvaan on siis täysin poissuljettu.

– Se on jo koettu, enkä ole siinä mukana, Schwarzenegger kertoi Paradelle.

Mainos

Tein ensimmäisen Expendablesin palveluksena Slylle. Kuvasimme roolini lauantaina kaksi tuntia nopeasti kirkossa Bruce Willisin kanssa.

– Sly kysyi, että ”Voisitko tehdä Expendables 2:n?” ja tein sitä viikonlopun ajan. Sitten sitä laajennettiin Expendables 3:a varten. Ja siinä se sitten olikin, Arska toteaa.

The Expendables -elokuvasarjassa seurataan eläkkeelle jääneiden palkkasoturien seikkailuja eri puolilla maailmaa. Elokuvissa nähdään monia toimintatähtiä, kuten Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren ja Bruce Willis.

Sarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2010 ja sai kaksi jatko-osaa vuosina 2012 ja 2014. The Expendables -elokuvat ovat kunnianosoitus 1980- ja 1990-lukujen toimintaelokuville, joissa ei säästelty räjähdyksiä eikä verta. Elokuvat ovat keränneet yhteensä yli 800 miljoonaa dollaria lipputuloja maailmanlaajuisesti.

Mainos