Arnold Schwarzenegger ja Robin Tunney End of Days -elokuvassa vuonna 1999.
Mainos
Itävaltalais-amerikkalainen näyttelijä Arnold Schwarzenegger on tunnettu ja arvostettu toimintatähti, muun muassa kyborgin roolistaan Terminator-sarjassa tai Keski-Amerikan sademetsässä panttivankeja pelastavana sotilaana Predatorissa.

Harry Potter -näyttelijä Miriam Margolyes (kuvassa alla) väitti ”I’ve Got News for You” -podcastin jaksossa, että Schwarzenegger pierasi tahallaan hänen kasvoilleen, kun he kuvasivat vuoden 1999 kauhuelokuvaa End of Days.

Miriam Margolyes The Legend of Longwood -elokuvassa vuonna 2014.

Kun häneltä kysyttiin, kuka hänen inhokkinäyttelijänsä oli, hän nimesi Schwarzeneggerin, jonka Margoyles väitti olevan ”melko töykeä” ja ”täynnä itseään”.

Mainos

Peter Hyamsin ohjaamassa kauhuelokuvassa Margolyes näytteli Saatanan siskoa ja Schwarzeneggerin hahmon piti tappaa hänet asettamalla hänet asentoon, josta hän ei voinut paeta lattialla makaaessaan.

Hänen väitettiin lisänneen kohtaukseen hieman ekstraa pieraisemalla hänen kasvoilleen. Vaikka tätä kohtausta ei näytetty lopullisessa elokuvassa, se oli silti hetki, jota brittitähti ei ole unohtanut tai antanut hänelle anteeksi.

– En välittänyt Schwarzeneggerista. Hän on vähän liian täynnä itseään, enkä välitä hänestä ollenkaan. Hän on republikaani, josta en pidä, ja hän oli itse asiassa melko töykeä. Hän pierasi naamaani. Hän teki sen tarkoituksella, suoraan silmiini… En muista päivämäärää, mutta se tapahtui End of Days -elokuvan kuvauksissa Los Angelesissa, ja näytin Saatanan sisarta. Ja hän tappoi minut, joten hän asetti minut asentoon, josta en voinut paeta, ja makasin lattialla. Ja hän vain pierasi. Se ei ollut elokuvassa, mutta en ole antanut hänelle sitä anteeksi, Margoyles sadatteli.

Arnold Schwarzenegger ei ole ensimmäinen näyttelijä, joka annostelut suolikaasua leffasetissä.

Tom Holland päästi kakkakaasua Spider-Man: No Way Home -elokuvassa suoritettuaan yhdessä tempun Zendayan ollessaan hänen sylissään.

Josh Hutcherson rupsaisi myös Tom Hanksin kasvoihin, kun hän teki näyttelijädebyyttinsä The Polar Expressissä.

Äskettäin 81-vuotias Margoyles oli mukana vuoden 2020 australialaiselokuvassa Miss Fisher and the Crypt of Tears.

Arnold Schwarzeneggerillä on työn alla uusi Netflix-sarja, jossa on True Lies -tunnelmia isästä ja tyttärestä, jotka molemmat työskentelevät CIA:n toimijoina toisen tietämättä.

Mainos