Mainos
Assassin’s Creed Codename Jade -beeta käynnistyy 3. elokuuta.

Suljettu beta-testi tulee olemaan saatavilla Androidilla ja iOS:llä, ja rekisteröityminen on mahdollista pelin virallisen verkkosivuston kautta.

Codename Jade on ilmainen peli, jonka julkaisee Tencentin Level Infinite -osasto sen jälkeen, kun Ubisoft ilmoitti viime vuonna merkittävästä strategisesta kumppanuudesta kiinalaisyhtiön kanssa.

Mainos

Pelin luvataan tarjoavan pelaajille ”valtavan” avoimen maailman tutkittavaksi:

”Tutki Hian polkua Assassin’s Creed Codename Jadessa, joka sijoittuu kolmannelle vuosisadalle eaa. yhden Kiinan ensimmäisten yhtenäisten dynastioiden aikaan. Ennennäkemätön idän ja lännen välisen kaupan ja kulttuurivaihdon aikakausi on vasta alkamassa, mutta sen myötä tulee uusia haasteita ja varjoissa vaanivia uhkia.

Matkusta valtakunnan rajojen ulkopuolella sijaitsevalta Suurelta muurilta keisarilliseen pääkaupunkiin Xianyangiin ja kulje läpi maailman, joka on täynnä muinaista historiaa ja piilossa olevia vaaroja. Puolustaudu Xiongnuja vastaan ja työskentele salaliittojen purkamiseksi, ota suurempia vastuita ja kohtaa uusia haasteita.

Astu muinaiseen Kiinaan ja matkusta läpi 2000 vuoden historian. Tutustu idän arvostettuihin dynastioihin, puolusta Kiinan muuria ja paljasta terrakottasotureiden salaisuudet. Koe Xianyangin, keisarillisen keskuksen, henkeäsalpaavat maisemat ja sekaannu idän kauppiaiden kanssa.”

Mainos