Mainos
Assassin’s Creed Codename Red saattaa olla julkaisunsa osalta suunnitteilla jo vuodelle 2024.

Ubisoftin liiketoiminnan kehittämisestä ja brändikumppanuuksista vastaava johtaja Arisa Lagunzad kertoi aiemmin tänä vuonna LinkedInissä, että yhtiö etsii japanilaista kumppania työskentelemään ”vuoden 2024 suurimman blockbusterin” parissa.

Sen jälkeen, kun Access The Animus huomasi postauksen tänään, sitä on ilmeisesti muokattu niin, että siitä on poistettu maininta 2024:stä, mutta LinkedInin käännös alkuperäisestä japaninkielisestä tekstistä kuuluu edelleen: ”Etsimme sponsorointikumppania tälle nimikkeelle Assassin’s Creed Codename RED ensi vuodeksi.”

Mainos

Alkuperäisen tekstin käännökset Google Translatessa näyttää myös vahvistavan, että toimintaroolipeli julkaistaan vuonna 2024.

Tämä on linjassa Insider Gamingin helmikuisen raportin kanssa, jossa väitettiin, että Codename Red julkaistaan ensi vuonna. Sen lähteet väittivät, että peli on hyvässä kunnossa ja että siinä on kaksi pelattavaa hahmoa ja että siinä keskitytään vahvasti hiiviskelyyn.

Ubisoft paljasti Assassin’s Creed -sarjan tulevan tiekartan viime syyskuussa, kun se julkisti Codename Red -pelin yhdeksi kuudesta tulevasta sarjan pelistä.

Se kertoi, että tämän vuoden Assassin’s Creed Miragen jälkeen seuraavat kaksi lippulaivapeliä, koodinimeltään Red ja Hexe, julkaistaisiin osana uutta Infinity-franchising-keskittymää, joka on vuonna 2021 julkistettu live-palvelualoite.

Red, jota tekee Odysseyn kehittäjä Ubisoft Quebec – ja jolla on sama luova johtaja, aloittaa sen, mitä Ubisoft kutsuu ”kolmanneksi kaudeksi” Assassin’s Creed -sarjassa.

– Ilmoitamme päivämäärät hieman myöhemmin, mutta halusimme merkitä muutosta teknisesti ja pelattavuudeltaan, sillä olemme siirtymässä täysin next-gen – tai current-gen, kai me kutsumme sitä – PS5:n ja Xbox Series X:n myötä, sarjan pomo Marc-Alexis Cote kertoi VGC:lle aikanaan tulevia Assassin’s Creed -pelejä koskevassa haastattelussa.

Mainos