Mainos
Ubisoft on ilmoittanut, että Assassin’s Creed Codename Red julkaistaan maaliskuun 2025 loppuun mennessä.

Julkaisija vahvisti osana talousraporttiaan tilivuoden 2024 kolmannen neljänneksen myynnistä, että peli julkaistaan tilivuoden 2025 aikana.

Yhtiö vahvisti myös, että Star Wars Outlaws julkaistaan tämän vuoden loppuun mennessä.

Mainos

– Jatkossa valmistaudumme erittäin lupaavaan kokoonpanoon verovuodelle 2025, mukaan lukien Star Wars Outlaws -pelin tuleva julkaisu vuonna 2024, jonka pitäisi olla merkittävä virstanpylväs videopeliteollisuudessa, etenkin kun otetaan huomioon tämän legendaarisen franchisingin kiistaton vetovoima, joka tulee ensimmäistä kertaa avoimen maailman alueelle, sekä Assassin’s Creed Codename Red, joka sijoittuu kauan odotettuun feodaalisen Japanin universumiin, joka vastaa pelaajien odotuksia, sanoi toinen perustaja ja toimitusjohtaja Yves Guillemot.

Ubisoft julkisti Codename Redin ensimmäisen kerran syyskuussa 2022, kun se paljasti Assassin’s Creed -sarjan tulevan tiekartan, jossa Codename Red oli yksi sarjan kuudesta tulevasta osasta.

Red, jota tekee Odysseyn kehittäjä Ubisoft Quebec aloittaa Ubisoftin mukaan ”kolmannen kauden” Assassin’s Creed -sarjassa, jota on myyty yli 200 miljoonaa kappaletta sen jälkeen, kun se julkaistiin vuonna 2007.

– Ilmoitamme päivämäärät hieman myöhemmin, mutta halusimme merkitä muutosta teknisesti ja pelattavuudeltaan, sillä olemme siirtymässä täysin next-gen – tai current-geniin. Yksi suurista asioista, joita ajamme, on dynaamisempi maailma, maailma, joka kehittyy ympärilläsi, ja haluamme, että kaikki, mitä sinulla on itselläsi, kehittyy, kun kävelet tämän ympäristön läpi – näyttää kulumisen – ja parantaa rakentamiemme kokemusten uskollisuutta, työntämällä animaatiojärjestelmiämme pidemmälle, jotta peli tuntuisi realistisemmalta kuin koskaan, Guillemot hehkuttaa.

Mainos