Assassin’s Creed -elokuvan totta vai tarua -videosarjan kolmas osa

Mainos

Lähestyvän Assassin’s Creed -seikkailuelokuvan Totta vai tarua -videosarjan kolmas ja samalla toiseksi viimeinen osa on julkaistu.

Kuten kahdessa edeltävässäkin osassa, myös tämä osa pureutuu väittämiin elokuvan tekemisestä ja sen tarinan yksityiskohdista.

Kolmannessa osassa nähdään pätkiä vaikuttavista joukkokohtauksista, taistelukohtausten tekemisestä sekä tapahtumaympäristönä toimivan kaupungin perspektiiviä niin sanotusti lintuperspektiivistä. Visuaalista ilmettä täydentävät kiehtovat faktat elokuvan taustoista, jotka samalla syventävät elokuvan taustalla olevaa tarinaa.

Mainos

Assassin’s Creed -elokuva perustuu suosittuun toimintapeliin, joka on saanut vahvasti vaikutteita oikeista historian tapahtumista, henkilöistä ja sijainneista. Mullistavan teknologian avulla Callum Lynchin (Michael Fassbender) muistiin on tallentunut hänen esi-isänsä, Aguilarin (Michael Fassbander) tapahtumat 1400-luvun Espanjassa. Callum elää kahdessa eri aikakaudessa ja hänelle paljastuu hänen kuuluneen mystiseen salaseuraan, assassiineihin eli salamurhaajiin. Keräämiensä uskomattomien tietojensa ja taitojensa avulla hän uhmaa nykyhetkessä vaikuttavia temppeliherroja.

Elokuvan pääosissa loistavat Oscar-ehdokas Michael Fassbender, Oscar-voittaja Marion Cotillard, Oscar-voittaja Jeremy Irons sekä mm. Brendan Gleeson ja Michael Kenneth Williams. Ohjauksesta vastaa viime vuonna Macbeth-elokuvan ohjannut Justin Kurzel. Assassin’s Creed -elokuvan ensi-ilta on 28. joulukuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliBlade Runnerin jatko-osa näyttää tältä – mukana Harrison Ford
Seuraava artikkeliBlu-ray-arvostelu: Lemmikkien salainen elämä