Assassin’s Creed -elokuvan totta vai tarua -videosarjan toinen osa

Mainos

Odotetun Assassin’s Creed -seikkailuelokuvan Totta vai tarua -videosarjan toinen osa on julkaistu. Neliosaisen videosarjan jokaisessa jaksossa nähdään väittämiä sekä elokuvan taustoista että sen tekemisestä.

Nyt nähtävässä toisessa jaksossa nähdään henkeäsalpaavia hetkiä upeine stuntteineen ja yksityiskohtia muun muassa elokuvan pukusuunnittelun osalta. 1400-luvun tunnelman aitoutta korostetaan myös häikäisevällä kaupunkimiljööllä.

Assassin’s Creed -elokuva perustuu suosittuun toimintapeliin, joka on saanut vahvasti vaikutteita oikeista historian tapahtumista, henkilöistä ja sijainneista. Mullistavan teknologian avulla Callum Lynchin (Michael Fassbender) muistiin on tallentunut hänen esi-isänsä, Aguilarin (Michael Fassbander) tapahtumat 1400-luvun Espanjassa. Callum elää kahdessa eri aikakaudessa ja hänelle paljastuu hänen kuuluneen mystiseen salaseuraan, assassiineihin eli salamurhaajiin. Keräämiensä uskomattomien tietojensa ja taitojensa avulla hän uhmaa nykyhetkessä vaikuttavia temppeliherroja.

Mainos

Elokuvan pääosissa loistavat Oscar-ehdokas Michael Fassbender, Oscar-voittaja Marion Cotillard, Oscar-voittaja Jeremy Irons sekä mm. Brendan Gleeson ja Michael Kenneth Williams. Ohjauksesta vastaa viime vuonna Macbeth-elokuvan ohjannut Justin Kurzel.

Leffa näkee ensi-iltansa hieman ennen vuodenvaihdetta, 28. joulukuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliYouTube Rewind yhdistää maailman suurimmat tubettajat ja vuoden 2016 videoilmiöt – katso
Seuraava artikkeliSniper Elite 4 sai tarinatrailerin – tästä on kyse