Mainos
Yli kaksi tuntia kuvamateriaalia Assassin’s Creed Jadesta on ilmestynyt nettiin.

Kuvamateriaali, joka oli hetken aikaa YouTubessa ennen kuin se poistettiin, ja joka nyt kiertää verkossa, näyttää suuria osia vain mobiililaitteille suunnatusta Assassin’s Creed -seikkailusta.

Kuvamateriaali sisältää myös yllättävän cameon Kassandralta, Assassin’s Creed Odysseyn naispäähahmolta.

Mainos

Assassin’s Creed Jade, joka on parhaillaan beta-testauksessa, on ilmainen peli, jonka julkaisee Tencentin Level Infinite -osasto sen jälkeen, kun Ubisoft ilmoitti viime vuonna merkittävästä strategisesta kumppanuudesta kiinalaisyhtiön kanssa.

Pelin luvataan tarjoavan pelaajille ”valtavan” avoimen maailman tutkittavaksi:

”Tutki Hian polkua Assassin’s Creed Codename Jade -pelissä, joka sijoittuu kolmannelle vuosisadalle eaa. yhden Kiinan ensimmäisten yhtenäisten dynastioiden aikaan.

Idän ja lännen välisen kaupan ja kulttuurivaihdon ennennäkemätön aikakausi on vasta alkamassa, mutta sen myötä tulee uusia haasteita ja varjoissa vaanivia uhkia.

Matkusta valtakunnan rajojen ulkopuolella sijaitsevalta Suurelta muurilta keisarilliseen pääkaupunkiin Xianyangiin ja kulje läpi maailman, joka on täynnä muinaista historiaa ja piilossa olevia vaaroja. Puolustaudu Xiongnuja vastaan ja työskentele salaliittojen purkamiseksi, ota suurempia vastuita ja kohtaa uusia haasteita.

Astu muinaiseen Kiinaan ja matkusta läpi 2000 vuoden historian. Tutustu idän arvostettuihin dynastioihin, puolusta Kiinan muuria ja paljasta terrakottasotureiden salaisuudet. Koe Xianyangin, keisarillisen keskuksen, henkeäsalpaavat maisemat ja seurustele itäisten kauppiaiden kanssa.”

Mainos