Mainos
Ubisoft on julistanut Assassin’s Creed Miragen olevan yhtiön tähän mennessä suurin uuden sukupolven julkaisu kappalemääräisten myyntien osalta.

Peli julkaistiin 5. lokakuuta PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle, ja iPhone 15 Pro -versio on tulossa vuoden 2024 alussa.

Mainos

”Pelaajamäärät ovat linjassa aiempien menestyksekkäiden lanseerausten, kuten Assassin’s Creed Originsin ja Assassin’s Creed Odysseyn, kanssa, ja olemme nöyriä positiivisesta vastaanotosta. Voimme myös ylpeinä kertoa, että Assassin’s Creed Mirage on Ubisoftin tähän mennessä suurin New Gen -julkaisu kappalemääräisesti (PS5, Xbox Series X-S)”, Ubisoft sanoi keskiviikkona.

Miragen kehitystyötä johti Ubisoft Bordeaux, studio, joka on Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids -laajennuksen takana.

Rakkauskirjeeksi alkuperäiselle Assassin’s Creedille kehutun pelin pelattavuus keskittyy parkouriin, hiiviskelyyn ja salamurhiin, mikä merkitsee paluuta ennen laajempia RPG-tyylisiä sarjan Origins-, Odyssey- ja Valhalla-pelejä julkaistujen pelien toimintaseikkailutyyliin.

Pelin ensimmäisen viikon aikana Ubisoft kertoi, että maksajat ovat viettäneet 479 kollektiivista vuotta parkouraamalla Bagdadin katoilla ja ottaneet 60 miljoonaa uskonhyppyä.

Lue pelin arvostelu tästä.

Mainos