Mainos
Ubisoft on julkistanut uuden Assassin’s Creed Mirage -ominaisuuden nimeltä ”Bagdadin historia”.

Se on interaktiivinen tapa oppia Bagdadin ja Abbasidien kalifaatin historiasta, taiteesta ja kulttuurista yhdeksännellä vuosisadalla. Se on integroitu pääpeliin ja sidottu pelaajan etenemiseen, ja päähenkilö Basim saa pelin sisäisen palkkion, kun se on suoritettu.

Pelaajat voivat vierailla 66 historiallisessa kohteessa eri puolilla Bagdadia, jossa he voivat avata tutkimukseen perustuvia artikkeleita viideltä alueelta: taide ja tiede, uskonto ja arkielämä, hovielämä, talous ja hallinto.

Mainos

Ubisoft kertoo, että ominaisuus on laadittu yhteistyössä historioitsijoiden ja asiantuntijaneuvojien kanssa, ja se on kuvitettu kuvilla, jotka on valittu arvostettujen museoiden ja instituutioiden kokoelmista.

– Olen ylpeä siitä, ettemme kaihtaneet mitään aihetta, vaan käsittelimme arkaluonteisia ja väärin esiteltyjä aiheita, kuten haaremia, eunukkien roolia ja orjuutta, vivahteikkaasti, sanoo Ubisoft Montrealissa työskentelevä historioitsija Raphaël Weyland.

Ubisoft Bordeaux’n johdolla kehitettävää Miragea pidetään rakkauskirjeenä alkuperäiselle Assassin’s Creedille.

Pelattavuus keskittyy parkouriin, hiiviskelyyn ja salamurhiin, mikä merkitsee paluuta Assassin’s Creed -pelien toimintaseikkailutyyliin, joka julkaistiin ennen sarjan laajempia RPG-tyylisiä Origins-, Odyssey– ja Valhalla-pelejä.

Ubisoft paljasti viime kuussa kahdeksan minuuttia Assassin’s Creed -pelattavaa. Pelin on määrä ilmestyä 12. lokakuuta 2023 PC-, PlayStation- ja Xbox-konsoleille.

Mainos