Assassin’s Creed Odyssey -peli laajenee 23. huhtikuuta Indiana Jonesilta pöllityllä tarinanimellä

Mainos
Ubisoft julkisti Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin uuden tarinakaaren alkamisajankohdan. Pelaajat voivat aloittaa 23. huhtikuuta alkaen tutkimustyönsä Atlantiksen kohtalosta, kun The Fate of Atlantis -tarina saa alkunsa. Nimi on tuttu Indiana Jones -seikkailujen faneille.

The Fate of Atlantis -tarinan ensimmäinen osa, Fields of Elysium, syöksee pelaajat kreikkalaisen taruston myytteihin kohti tuonpuoleista. Sen myötä avautuvat suuret mysteerit jumalten maailmassa. Samalla uudenlaiset voimat ja olennot heräävät eloon tarjoten pelaajalle ennennäkemättömiä vastuksia ja haasteita kohdattavaksi.

Luvassa on kohtaamisia sekä vanhojen tuttujen että täysin uusien hahmojen kanssa. Siinä sivussa pelaajalla on mahdollisuus haalia itselleen uusia legendaarisia aseita ja varusteita. Fields of Elysium tarjoaa pelaajalle myös uudenlaisia kykyparannuksia, jotka mahdollistavat uudenlaisia tapoja räätälöidä pelihahmon ominaisuuksia jokaisen pelityylin mukaisesti.

Mainos

The Fate of Atlantis jatkaa myöhemmin tarinaansa Torment of Hades– ja Judgment of Atlantis -lisäosilla, jotka julkaistaan vuoden 2019 aikana.

The Fate of Atlantis sisältyy Assassin’s Creed Odyssey -pelin kausikorttiin (39,99 euroa), jonka lisäksi lisäosa on myös erikseen ostettavissa 24,99 euron hintaan. The Fate of Atlantis on saatavilla sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Mainos
Edellinen artikkeliItkevän naisen kirous -arvostelu – Riittääkö Conjuringversessä potkua kolmanteen spin-offiin?
Seuraava artikkeliSaturday Night Live tekee roisia pilaa nykyajan peleistä