Assassin’s Creed Odyssey -pelin kausipassiin kuuluu remasteroitu Assassin’s Creed 3

Mainos
Mikäli Assassin’s Creed -krapulasta ei tule olemaan loppuvuonna tietoakaan, tarjoilee Assassin’s Creed Odyssey -pelin kausipassi loistavan pakkauksen. Sen mukana tulee nimittäin remasteroitu Assassin’s Creed 3.

Oheinen video esittelee pelin julkaisun jälkeistä sisältöä ja suunnitelmia lisäosien julkaisuista. Näitä ovat mm. Story Arc 1 – Legacy of the First Blade sekä Story Arc 2 – The Fate of Atlantis.

Lisukkeista ensimmäinen on joulukuussa julkaistava Legacy of the First Blade -tarina, joka kertoo assassiinien piiloterän syntykertomuksen. Keväällä 2019 puolestaan julkaistaan The Fate of Atlantis -lisäosa, joka paljastaa muinaisen kaupungin taustoja ja asettaa pelaajan vastakkain myyttisten olentojen kanssa. Kumpikin isoista tarinalinjoista jakaantuu useampaan episodiin, joita julkaistaan noin kuuden viikon välein.

Mainos

Myös erilaiset myyttiset hirviöt ja olennot sekä persoonalliset palkkionmetsästäjät ja hurjat sotalaivat ovat pelaajien horisontissa kohdattavana. Näiden voittamisesta saatavalla valuutalla pelaajat voivat hankkia käyttöönsä mitä mahtavimpia aseita ja panssareita. Lisätarinoiden ohella Assassin’s Creed Odyssey saa pienempiä The Lost Tales of Greece -ilmaispäivityksiä, jotka niin ikään täydentävät kreikkalaista, myyttien rikastamaa pelimaailmaa mitä erilaisin hahmoin, pientehtävin ja uusin varustein.

Sokerina pohjalla kausikortti sisältää remasteroidun version Assassin’s Creed III -toimintapelistä, joka vie pelaajan Yhdysvaltojen vallankumouksen aikoihin Amerikan pohjoisosiin. Assassin’s Creed III on päivitetty ajanmukaiselle tasolle 4K-näyttötarkkuudella ja HDR-värikirjolla sekä PlayStation 4 Pro- ja Xbox  One X -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Assassin’s Creed III -kokonaisuus sisältää peruspelin lisäksi myös sen lisäosat, kuten Benedict Arnold -tehtävät, Hidden Secrets -lisäosan ja The Tyranny of King Washington -päivityksen. Mukaan kuuluu myös Assassin’s Creed Liberation Remastered -pelikokonaisuus.

Assassin’s Creed Odyssey julkaistaan konsoleille ja PC:lle 2. lokakuuta.

Mainos