Assassin’s Creed Odyssey saa tammikuun päivityksen – tätä on luvassa

Mainos
Assassin’s Creed Odyssey sai juuri Lost of Tales of Greece -lisäosan ja ensi viikolla peli laajenee vielä Shadow Heritage -lisukkeella, joka on osa maksullista kausipassia.

Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin Legacy of the First Blade -jatkotarinan toinen osa, Shadow Heritage, julkaistaan 15. tammikuuta. Ensimmäisen Hunted-osan tarina jatkuu toisessa osassa pelaajien tutustuessa Order of the Ancients -järjestön aloittamaan Achaian satamakaupungin saartoon. Toista osaa pääsee pelaamaan vain suorittamalla ensimmäisen osan 7. luku ja saavuttamalla pelihahmolle taso 28.

Legacy of the First Blade -lisätarina sisältyy veloituksetta Assassin’s Creed Odysseyn kausipassiin ja pelin Gold-versioon. Lisäosat voi ostaa myös erikseen 24,99 euron hintaan.

Mainos

Myös Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin ilmaispäivitykset kehittyvät tammikuussa. The Lost Tales of Greece -ilmaispäivityksen neljäs ja viides osa, The Daughters of Lalaia ja A Poet’s Legacy, täydentävät pelimaailmaa syventämällä tarinaa sekä tuomalla pelaajille lisää hahmoja ja varusteita.

Yllä oleva video esittelee mitä muuta uutta on luvassa.

Mainos