Mainos
Ubisoft julkisti Assassin’s Creed Origins -toimintapelin laajenevan 23. tammikuuta julkaistavalla lisäosalla The Hidden Ones.

Ladattavana DLC-laajennuksena julkaistava paketti on lisäosista ensimmäinen. Tätä seuraavat muinaista Egyptiä esittelevä Discovery Tour ja toinen DLC-laajennus The Curse of the Pharaohs.

The Hidden Ones

DLC 1 – The Hidden Ones on tarinavetoinen laajennusosa, joka kertoo veljeskunnan kasvusta. Se sijoittuu vuosia alkuperäisen tarinan aikalinjaa myöhemmäksi, jolloin roomalaisjoukot ottavat yhteen pelaajan kanssa uudella Siinain alueella. Lisäosan myötä hahmo voi nousta 45. tasolle, joka mahdollistaa hahmon varustelun uusilla ominaisuuksilla. Samalla pelihahmo pääsee käsiksi uusiin legendaarisiin aseisiin ja käyttöön tulevat uusi asu, kaksi uutta ratsua, lisää uusia aseita ja kaksi uutta tasoa rakennetuille varusteille. The Hidden Ones -lisäosa sisältyy Assassin’s Creed Origins -pelin kausikorttiin. Lisäksi lisäosa voidaan hankkia myös erikseen noin 10 euron hintaan. The Hidden Ones julkaistaan 23. tammikuuta 2018.

Egyptin historiaa avaava opetustila avautuu vihdoin

Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt on ainutlaatuinen ja opettavainen pelitila, jonka ansiosta pelaaja voi tutustua Assassin’s Creed Originsin pelimaailmaan rauhassa ilman taisteluita tai suoritettavia tehtäviä. Discovery Tour keskittyy pelimaailman vapaaseen ihasteluun, tutkimiseen ja muinaisen Egyptin oppimiseen ympäristöä tutkimalla ja väestön tekemisiä seuraamalla. Tätä virtuaalikierrosta opastavat historioitsijat ja egyptologit, jotka kertovat pelaajalle pelin aikakauden tapahtumista, kulttuurista ja arkisista tapahtumista pelaajan tutkiessa maailmaa. Discovery Tour on ilmainen kaikille Assassin’s Creed Origins -pelin omistajille.

Mainos

Lisäksi Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt on saatavana myös erikseen ilman peliä 19,99 euron hintaan Uplay- ja Steam-latauspalveluista 20. helmikuuta 2018.

Faaraoiden kirous

DLC 2 – The Curse of the Pharaohs on järjestyksessään pelin toinen tarinallinen lisäosa ja se tuo pelaajalle uuden tarinalinjan koettavaksi. Sen myötä pelaaja matkaa Thebaan tutkimaan aluetta riivaavaa muinaista kirousta. The Curse of the Pharaohs keskittyy egyptiläiseen mytologiaan ja tuo eloon niin muinaiset faaraot kuin myyttiset egyptiläiset pedotkin pelaajan tutkiessa kirouksen syytä. Lisäosan myötä hahmo voi nousta 55. tasolle ja sen myötä saatavaksi tulee uusia aseita, varusteita ja aseita, jotka noudattavat klassista egyptiläistä mytologiaa. The Curse of the Pharaohs on ilmainen pelin kausikortin omistajille. Lisäksi lisäosan voi ostaa myös erikseen noin 20 euron hintaan. Lisäosa julkaistaan 6. maaliskuuta 2018.

Yllä olevien lisäosien lisäksi Assassin’s Creed Origins -pelille on tulossa ilmaisia lisäosia, kuten Trials of the Gods- ja Incoming Threat -laajennukset, jotka tarjoavat lisää pelattavaa alkuperäisen pelin omistajille.

Mainos
Edellinen artikkeliDisney paljasti Han Solon sooloelokuvan, Solo: A Star Wars Story -tarinaa
Seuraava artikkeliSaamelaisuuden teemat kääntyvät peleiksi helmikuussa