Assassin’s Creed Originsin PC-versiota voi ”hakkeroida” ja muokata uuden virallisen työkalun avulla – video

Mainos
Kaipaatko uutta maustetta Assassin’s Creed Originsiin? Onko peli läpäisemättä ärsyttävän hitaan levelöinnin vuoksi, jolloin tarinatehtävät ovat lähes mahdottomia? Ei hätää, ACO:a voi nyt hienosäätää PC:llä oman mieltymyksen mukaan.

Ubisoft julkaisi Assassin’s Creed: Origins -toimintapelin pc-versiolle erikoisen muokkaustyökalun. Animus Control Panel -nimellä julkaistava ilmainen lisäosa antaa pelaajille ison valikoiman erilaisia säätimiä ja asetuksia säädettäviksi, jotka muokkaavat pelimaailman lainalaisuuksia monella eri tapaa. Näitä ovat esimerkiksi eläinten ja vihollisten käytös, iskujen tehokkuus ja pelaajahahmon nopeus.

Yksittäisten säätimien lisäksi Animus Control Panel -säätimissä on esiasetettuja käyttöprofiileita, joten erilaisia valmispaketteja pääsee koettamaan nopeasti ja vaivattomasti.

Mainos

Omia asetuksia ja pelimuotoja voidaan myös tallentaa omiksi käyttöprofiileikseen ja jakaa muille Assassin’s Creed: Origins -pelaajille. Peliä näin muokkaamalla ja ”hakkeroimalla” voikin jokainen pelaaja luoda ihan omanlaisensa pelikokemuksen, joka poikkeaa alkuperäispelin tyylistä.

Mainos