Mainos
Moni Assassin’s Creed -pelisarjan fani on ihmetellyt, minne ovat hävinneet varsinaiset Assassin’s Creed -pelisarjan numeroidut jatko-osat. Assassin’s Creed IV: Black Flag oli sarjan edellinen varsinainen numeroitu jatko-osa. Sen jälkeen tulleet pelit ovat kantaneet pelkkää ala-otsikkoa nimessään.

Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot kertoi, että pelisarja saa uuden, varsinaisen jatko-osan ensi vuonna. Tämän vuoden Assassin’s Creed Odyssey on jalostusta viime vuoden Assassin’s Creed Originsista.

Kummatkaan edellämainitut pelit eivät enää edusta temppeliherrojen ja keskiaikaisten salaseurojen kyräilytoimintaa, vaan keskittyvät roolipelimaisempaan eeppiseen muinaishistoriaseikkailuun. Osa sarjan faneista on tästä erityisen mielissään, mutta salaseurafanit ovat osoittaneet mieltään etenkin foorumeilla.

Mainos

Guillemot kertoo, että ensi vuoden jatko-osaa, eli oletettavasti Assassin’s Creed V -peliä on kehitetty jo parin vuoden ajan yhdessä Originsin ja Odysseyn kanssa. Assassin’s Creed V tulee olemaan pelisarjan 20. osa.